Buzz

Η Ζόι Ντεσανέλ ...Κόρη του Ανθρακωρύχου!

στα 10

Η Λορέτα Λιν δίνει τις ευλογίες της και ανακοινώνει ότι η Ζόι Ντεσανέλ θα ερμηνεύσει τη ζωή και το έργο της σ' ένα μιούζικαλ που ανεβαίνει στο Μπρόντγουεϊ!

Η Ζόι Ντεσανέλ ...Κόρη του Ανθρακωρύχου!
And I'm proud to be a coal miner's daughter!

Κι όλα αυτά συμβαίνουν στο Νάσβιλ, Τενεσί - όταν η Λορέτα προσκαλεί την Ζόι να ανέβει στη σκηνή του Ryman Auditorium για να τραγουδήσουν μαζί. «Υπάρχει ένα κοριτσάκι στα παρασκήνια. Θα τη φωνάξω να με βοηθήσει να τραγουδήσω. Γιατί πραγματικά πιστεύω ότι η συγκεκριμένη θα πεθάνει μια μέρα τραγουδώντας...»

Η Ζόι Ντεσανέλ βγαίνει στη σκηνή και, με τις πρώτες νότες του «Coal Miner’s Daughter, της μεγάλης αυτοβιογραφικής επιτυχίας της, η Λορέτα Λιν ανακοινώνει ότι το 32χρονο «New Girl» θα την ενσαρκώσει σ' ένα θεατρικό μιούζικαλ που βρίσκεται σε στάδιο της προ-παραγωγής.

«Η μουσική της αλλά και η ίδια η Λορέτα Λιν, υπήρξαν μεγάλη πηγή έμπνευσης για μένα από μικρό παιδί. Είναι ένας πραγματικός μύθος και το γεγονός ότι επέλεξε εμένα να την ερμηνεύσω είναι κάτι παραπάνω από όνειρο» δήλωσε η Ντεσανέλ μετά την επίσημη ανακοίνωση.

«Είμαι σίγουρη ότι η Ζόι θα είναι ιδανική» είπε η Λορέτα Λιν. «Το γεγονός ότι είναι και η ίδια τραγουδοποιός όπως κι εγώ κερδίζει το σεβασμό μου. Αλλά ... έχουμε και τα ίδια μάτια. Που το πάτε αυτό;»

Δεν υπάρχει ακόμα καμία ανακοίνωση για το πότε να περιμένουμε την πρεμιέρα στο Μπρόντγουεϊ, αλλά ο τίτλος του μιούζικαλ θα είναι πιθανότητα «Η Κόρη του Ανθρακωρύχου» - όπως και η ομώνυμη ταινία του 1980 σε σκηνοθεσία Μάικλ Απτεντ. Τότε την Λορέτα Λιν είχε ενσαρκώσει η εκπληκτική Σίσι Σπέισεκ (κερδίζοντας το Οσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου), ενώ τον Ντουλίτλ Λιν είχε (εξίσου συγκλονιστικά) ερμηνεύσει ο Τόμι Λι Τζόουνς.

Δείτε το βίντεο ρεπορτάζ του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού από το Ryman Auditorium και αποσπάσματα από το ντουέτο της Λιν με την Ντεσανέλ.