Buzz

H χειρότερη ταινία που έγινε ποτέ!

στα 10

Αυτός είναι ο τίτλος της καινούριας ταινίας του σεναριογράφου-παραγωγού-σκηνοθέτη-ηθοποιου Γκλεν Μπεργκέτζ, η οποία - επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες του δημιουργού της - έκανε και το χειρότερο άνοιγμα όλων των εποχών.

H χειρότερη ταινία που έγινε ποτέ!

Το «Τhe Worst Movie Ever» βγήκε σε μια αίθουσα του Λος Αντζελες την προηγούμενη εβδομάδα (στην πραγματικότητα σε δύο μεταμεσονύκτιες προβολές - Παρασκευή και Σάββατο), και συγκέντρωσε συνολικά το τριήμερο της εξόδου του 11 δολάρια. Γεγονός που μαρτυρά πως υπήρξε μόνο ένας θεατής που επέλεξε να παρακολουθήσει το πόνημα του νέου «Εντ Γουντ» Γκλεν Μπεργκέτζ και αυτός ήταν η νεαρή συμπρωταγωνίστρια του Μπεργκέτζ Κριστίν Μασκόλο, η οποία φρόντισε να απαθανατίσει το ρεκόρ με μια φωτογραφία που έβγαλε μπροστά στην αίθουσα που έπαιζε την ταινία.

Τα 11 δολάρια που ήταν το συνολικό κέρδος της ταινίας στο άνοιγμα της είναι το χειρότερο όλων των εποχών αφού ξεπέρασε ακόμη και τα 20 δολάρια που είχε κάνει το «Ζzyax Road» με την Κάθριν Χάιγκλ το 2007 συγκεντρώνοντας έξι μόλις θεατές.

Η υπόθεση της ταινίας είναι, όπως δήλωσε και ο δημιουργός της «δύσκολο να την περιγράψεις. Ο Μπόλταρ είναι ένα εξωγήινο ρομπότ που στέλνεται στη Γη για να την καταστρέψει. Φτάνει σε μια γειτονιά όπου ζουν δύο οργισμένοι έφηβοι (που τους υποδύονται δύο ηθοποιοί που η πρόσθεση των ηλικιών τους είναι 108 χρόνια), ένας διανοητικά καθυστερημένος δίδυμος αδερφός του ενός εφήβου, μια 14χρονη παιδόφιλος και ο 10χρονος γκόμενος της που την έχει αφήσει έγκυο και δύο μάτσο επιστήμονες που θα σκοτώσουν τον Μπόλταρ και θα γίνουν ήρωες».

Αν όλα αυτά σας θυμίζουν λίγο από Τζον Γουότερς μια δόση Εντ Γουντ και μια μεγαλύτερη από «ό,τι να ναι», τότε δείτε και το τρέιλερ που ακολουθεί για να έχετε ολοκληρωμένη άποψη για το αν αυτή είναι η χειρότερη ταινία που έγινε ποτέ!