Buzz

Η Τέιλορ Σουιφτ ετοιμάζεται για την πρώτη της ταινία. Με τη Μέριλ Στριπ!

στα 10

Ή το κάνεις καλά, ή δεν το κάνεις καθόλου. Η επέλαση της Τέιλορ Σουιφτ στο σινεμά ξεκινά, τουλάχιστον, με εγγυημένους συνεργάτες.

Η Τέιλορ Σουιφτ ετοιμάζεται για την πρώτη της ταινία. Με τη Μέριλ Στριπ!

Εκτός από ένα πέρασμα στο «Valentine’s Day», η Τέιλορ Σουιφτ αντιμετωπίζει το σινεμά ως… παρθένο έδαφος. Και για να είναι η εμπειρία του πρώτου της κινηματογραφικού ρόλου όσο γίνεται πιο ανώδυνη, επιλέγει το «The Giver», όπου τουλάχιστον η πρωταγωνιστική της παρέα θα τη βάλει στο σωστό κλίμα.

Το «The Giver», παραγωγή της Weinstein Company και της Walden Media, αποτελεί μεταφορά του ομότιτλου young adult μυθιστορήματος της Λόις Λόουρι που κυκλοφόρησε το 1993 κι εκτυλίσσεται σ’ ένα μελλοντικό σύμπαν, όπου ο πόνος, οι ασθένειες και η θλίψη έχουν εξαφανιστεί κι όπου κυριαρχεί η «Ομοιότητα», αντικαθιστώντας την ελεύθερη βούληση με μια ασφαλή, όσο και ρηχή διαβίωση.

Εκεί, ο 12χρονος Τζόνας που θα υποδυθεί ο Μπρέντον Θουέιτς (που γρηγορότερα θα δούμε στο «Maleficent»), είναι ο επίλεκτος «Παραλήπτης Μνήμης», στον οποίο ο Δότης (τον Giver του τίτλου υποδύεται ο Τζεφ Μπρίτζες) μεταβιβάζει τη γνώση του προβληματικού αλλά ελεύθερου παρελθόντος της ανθρωπότητας.

Τη μητέρα του Τζόνας θα ενσαρκώσει η Κέιτι Χολμς, ενώ η Μέριλ Στριπ προβλέπεται απολαυστική στο ρόλο της σαρδόνιας κι εκδικητικής Γηραιάς Αρχηγού. Η Τέιλορ Σουιφτ θα υποδυθεί τη Ρόζμαρι, μια από τις παλαιότερες μαθητευόμενες του Τζεφ Μπρίτζες. Το «The Giver» θα σκηνοθετήσει ο Φίλιπ Νόις, θέλοντας ίσως να αντιπαρέλθει την αποτυχία του «Salt» με την Αντζελίνα Τζολί. Το καστ συμπληρώνουν ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, η Οντίγια Ρας του «Η Παράξενη Ζωή του Τίμοθι Γκριν» και ο Κάμερον Μόναχαν του τηλεοπτικού «Shameless». Η ταινία θα γυριστεί αυτό το φθινόπωρο στην Κέιπ Τάουν, με σκοπό να είναι έτοιμη για τις αίθουσες τον Δεκαπενταύγουστο του 2014.