Buzz

H πρώτη επίσημη φωτογραφία από το «Skyfall» είναι σέξι. Πολύ σέξι!

στα 10

Οποιος κι αν είχε την ιδέα, του αξίζουν συγχαρητήρια. Ο 23ος Τζέιμς Μποντ για πρώτη φορά στην καριέρα του δεν μας συστήνεται με καλοραμμένα κοστούμια ή σκονισμένα πουκάμισα. Αλλά με μαγιό...

H πρώτη επίσημη φωτογραφία από το «Skyfall» είναι σέξι. Πολύ σέξι!

Είναι αστείο, αλλά ακριβώς την ίδια εποχή που στις αίθουσες παίζεται το «Κορίτσι με το Τατουάζ», η πρώτη φωτογραφία από το «Skyfall», τον ολοκαίνουριο Τζέιμς Μποντ που γυρίζεται αυτήν την εποχή από τον Σαμ Μέντες, θυμίζει μια από τις πιο σέξι σκηνές της ταινίας του Ντείβιντ Φίντσερ: αυτή όπου η Ρούνι Μάρα κρυφοκοιτάζει από πίσω τον Ντάνιελ Κρεγκ καθώς αυτός ντύνεται.

Το ίδιο περίπου σκηνικό αποφάσισε και η παραγωγή του «Skyfall» να προσφέρει στους αχόρταγους θαυμαστές των περιπετειών του 007, ξενερώνοντας προφανώς όσους περίμεναν κάτι πιο θεαματικό, κάτι πιο macho και κυρίως κάτι που να περιέχει αίμα, όπλα και κυνηγητό.

Κι όμως, αν παρατηρήσεις καλύτερα, η σέξι πόζα του Ντάνιελ Κρεγκ μπροστά σε μια άδεια πισίνα διαθέτει κάτι το απειλητικό. Βάζουμε στοίχημα πως η αντίστοιχη σκηνή θα είναι μια από τις πιο θεαματικές σκηνές δράσης της ταινίας. Εκτός αν η συνέχεια της είναι ο Κρεγκ να κάνει πεταλούδα!

Για περισσότερο - αν και όχι τόσο σέξι - Τζέιμς Μποντ πατήστε εδώ!