Buzz

H προπώληση εισιτηρίων για το «Hunger Games» δείχνει το πρώτο μεγάλο blockbuster του 2012

στα 10

Ξεπερνώντας το ρεκόρ του «The Twilight Saga: Eclipse», το «The Hunger Games» έγινε η ταινία με την μεγαλύτερη προπώληση εισιτηρίων σε μια ημέρα στην Αμερική, προεξοφλώντας πως το box-office θα φάει καλά...

H προπώληση εισιτηρίων για το «Hunger Games» δείχνει το πρώτο μεγάλο blockbuster του 2012

Η κινηματογραφική μεταφορά του «The Hunger Games», του best-seller της Σούζαν Κόλινς είναι έτσι κι αλλιώς μια από τις πιο πολυανεμενόμενες ταινίες του 2012 και το καλύτερο αντίδοτο για όσους έχουν πάθει ήδη σύνδρομο στέρησης μετά το τέλος του «The Twilight Saga» και του «Χάρι Πότερ».

Η προπώληση των εισητηρίων για τη μεγάλη πρεμιέρα της ταινίας στις 22 Μαρτίου, όμως, επιβεβαιώνει όσους ήταν σίγουροι πως το «The Hunger Games» είναι κάτι παραπάνω από απλά ένα ακόμη blockbuster και πως στην πραγματικότητα βρισκόμαστε μπροστά από ένα φαινόμενο εν τη γενέσει του.

Μόνο την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, όπου και ξεκίνησε η προπώληση, το «The Hunger Games» είδε εκατοντάδες φανατικούς να κλείνουν θέση για να δουν την ταινία το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής της, ξεπερνώντας το ρεκόρ που κατείχε μέχρι σήμερα το τρίτο μέρος του «The Twilight Saga» με τίτλο «Eclipse».

Αυτό φυσικά μπορεί να μην σημαίνει τίποτα, αφού η αυξημένη προπώληση δεν σημαίνει πάντοτε και ρεκόρ εισπράξεων στο box-office, αν και οι αντιδράσεις των διανομέων που είδαν το «The Hunger Games» στην προβολή του στην Αγορά της 62ης Berlinale προεξοφλούν πως αντίθετα με τους ήρωες της ταινίας, οι ίδιοι δεν θα πεινάσουν, αν μη τι άλλο.

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το «The Hunger Games» και κάντε υπομονή για την προπώληση που θα ξεκίνησει και στην Ελλάδα για την έξοδο της ταινίας στις 22 Μαρτίου.