Industry

H πιο αντιεμπορική ταινία όλων των εποχών!

στα 10

Ο τίτλος της είναι «The Oogieloves in the Big Ballon Adventure» και είναι ήδη διάσημη στην Αμερική ως η ταινία με το χειρότερο box-office όλων των εποχών. Είναι και αυτό ένα ρεκόρ...

H πιο αντιεμπορική ταινία όλων των εποχών!

Η ταινία που είναι προφανώς παιδική και μάλιστα με interaction μεταξύ της οθόνης και των μικρών θεατών, γεννήθηκε από τους δημιουργούς των Teletubbies, βγήκε την Παρασκευή που μας πέρασε στην Αμερική σε 2.160 αίθουσες, που όπως αναφέρει το Variety είναι ένα από τα μεγαλύτερα ανοίγματα για ανεξάρτητη παιδική ταινία.

Ο μέσος όρος εισπράξεων της κάθε αίθουσας από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή (στην Αμερική μετρούν το box-office με εισπράξεις και όχι με εισιτήρια) ήταν 207 δολάρια - την Παρασκευή δε ήταν 47 δολάρια μόνο ανά αίθουσα, γεγονός που κάνει το «The Oogieloves in the Big Ballon Adventure» την ταινία με το χειρότερο box-office όλων των εποχών, πιο πάνω και από το περσινό «Creature» που έκανε 217 δολάρια καθημερινά σε κάθε αίθουσα στην οποία βγήκε.

Σημαντική τελευταία πληροφορία πριν δεν ξανακούσετε ποτέ τίποτα για αυτήν την ταινία είναι ότι κόστισε 20 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η προώθηση της άγγιξε το ποσό των 40 εκατομμύρίων δολαρίων.

Δεν καίγεστε να δείτε το τρέιλερ;