Buzz

Η Νικόλ Κίντμαν γλιστρά στο δέρμα της Γκρέις Κέλι

στα 10

Τα γυρίσματα του «Grace of Monaco», όπου η Νικόλ Κίντμαν υποδύεται την φετίχ-πρωταγωνίστρια του Χίτσκοκ και πριγκίπισσα του Μονακό, έχουν ξεκινήσει και οι παπαράτσι μας έχουν εξασφαλίσει τις πρώτες φωτογραφίες. Δείτε τις στο flix.

Η Νικόλ Κίντμαν γλιστρά στο δέρμα της Γκρέις Κέλι

Η 45χρονη οσκαρική πρωταγωνίστρια βρίσκεται σε γυρίσματα ενός ρόλο που τη θέλει να περπατήσει στα κλασάτα βήματα ενός θρύλου. Ηδη οι αντιρρήσεις για το ότι «ένα γεμάτο μπότοξ και πλαστικές πρόσωπο δεν μπορεί να ερμηνεύσει την φινέτσα της Γκρέις Κέλι» έχουν αρχίσει να ξεπηδούν στον διεθνή Τύπο και στα social media από κοινό και κριτικούς. Καμία αντίρρηση, αλλά ξεχνάμε κάτι: η Κίντμαν έχει και το ταλέντο και την εύθραυστη έκφραση να αποτυπώνει τις ηρωίδες της με σεβασμό στη λεπτομέρεια. Ας δείξουμε λοιπόν λίγη εμπιστοσύνη.

Ειδικά όταν έχει τόση βοήθεια. Πρώτα από όλα από τη σκηνοθέτη: ο Ολιβιέ Νταάν («La Vie En Rose») έχει περάσει τις εξετάσεις του στο πώς φωτογραφίζει τα ιστορικά πρόσωπα. Δεύτερον, το «Grace of Monaco» έχει ένα γερό σενάριο που πολλοί παρομοιάζουν με το «Λόγο του Βασιλιά» (διαβάστε περισσότερα εδώ) και για αυτό έχει από τώρα αποκτήσει οσκαρικό θόρυβο.

Τρίτον, το υπόλοιπο καστ. Με μία επιλογή-έκπληξη, ο Τιμ Ροθ έχει αναλάβει το ρόλο του πρίγκιπα Ρενιέ, μία μεταμόρφωση που ανυπομονούμε να δούμε. Τα υπόλοιπα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί είναι των Φρανκ Λανγκέλα, Παθ Βέγκα, Μίλο Βεντιμίλια, Πάρκερ Πόζι.

Να θυμίσουμε ότι το «Grace of Monaco» δεν είναι κινηματογραφική βιογραφία. Θα ακολουθήσουμε τη δράση της γοητευτικής ηθοποιού και Πριγκίπισσας του Μονακό σ' ένα άγνωστο κομμάτι της ζωής της. Στην πολιτική της δραστηριότητα δίπλα στον Ρενιέ. Η ταινία διαδραματίζεται μεταξύ Δεκέμβρη του 1961 και Νοέμβρη του 1962, όταν η Κέλι κινήθηκε παρασκηνιακά για να σώσει το Μονακό από σίγουρο πραξικόπημα. Ηταν η εποχή όπου η Γαλλία είχε κουραστεί με το μικρό κρατίδιο να αποτελεί παράδεισο φοροδιαφυγής και τα πράγματα είχαν αγριέψει.

Δείτε στο gallery φωτογραφίες με την Νικόλ Κίντμαν σε προετοιμασία και σε σκηνές ιππασίας στο γύρισμα του «Grace of Monaco».