Buzz

Η Νάταλι Πόρτμαν «επιστρέφει» στο σινεμά με Τέρενς Μάλικ

στα 10

Δεν είναι απλώς ότι το μυστήριο γύρω από τον Τέρενς Μάλικ δε διαλύεται ποτέ. Είναι κι ότι με μικρές, βασανιστικές πληροφορίες, υποχρεώνει τη φαντασία μας να οργιάζει, χωρίς καν να το κάνει επίτηδες!

Η Νάταλι Πόρτμαν «επιστρέφει» στο σινεμά με Τέρενς Μάλικ

Στις δύο από τις τουλάχιστον… τρεις επερχόμενες ταινίες του, εκείνες που ονομάζονται «Lawless» και «Knight of Cups», θα πρωταγωνιστεί η Νάταλι Πόρτμαν. Και στις δύο. Οπως και στις δύο θα συμπρωταγωνιστούν ο Κρίστιαν Μπέιλ και η Κέιτ Μπλάνσετ.

Το «Lawless» είναι η ταινία όπου συμμετέχουν, επίσης, ο Ράιαν Γκόσλινγκ, η Ρούνι Μάρα και η Χέιλι Μπένετ, για την οποία ο Τέρενς Μάλικ εμφανίστηκε με κάμερα και μαγνητοσκόπησε τις συναυλίες στο Φεστιβάλ City Limits στο Οστιν.

Στο «Knight of Cups» συμπρωταγωνιστεί ακόμα η Ιζαμπελ Λούκας και θα ξεκινήσει, υποτίθεται, γύρισμα το καλοκαίρι, με το «Lawless» ν’ ακολουθεί απ’ ευθείας το φθινόπωρο.

Εννοείται ότι με τόσους κοινούς πρωταγωνιστές στο καστ των δύο ταινιών και το συνεχόμενο γύρισμα, τα φιλμ θα σχετίζονται, αλλά στο ιδιότροπο μυαλό του Τέρενς Μάλικ, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι σημαίνει αυτό…

Κι αν για τον Τέρενς Μάλικ αυτή η σειρά ταινιών (μαζί με το φιλμ-που-δε-λέγεται-Burial), αποτελεί πρωτοφανή εργασιομανία, για τη Νάταλι Πόρτμαν θα σημαίνει μια ένδοξη επιστροφή στο σινεμά, αφότου έγινε μητέρα.