Φεστιβάλ / Βραβεία

H μεγάλη επιστροφή του Τόμας Βίντερμπεργκ: πρώτες σκηνές από το «The Hunt»!

στα 10

Επιστρέφοντας στο Διαγωνιστικό Τμήμα των Καννών, δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά την «Οικογενειακή Γιορτή», ο Τόμας Βίντερμπεργκ βάζει υποψηφιότητα για μια από τις ταινίες της χρονιάς. Δείτε τις πρώτες σκηνές που μόλις κυκλοφόρησαν και θα καταλάβετε...

H μεγάλη επιστροφή του Τόμας Βίντερμπεργκ: πρώτες σκηνές από το «The Hunt»!

Διαβάστε προσεκτικά την υπόθεση που ακολουθεί, δείτε τις σκηνές που μόλις κυκλοφόρησαν, ξεχάστε τα περισσότερα πράγματα που έκανε ενδιάμεσα στην καριέρα του ο Τόμας Βίντερμπεργκ («It's All About Love», «Submarino») και δείξτε τυφλή εμπιστοσύνη στον σκηνοθέτη της «Οικογενειακής Γιορτής» και τον πρωταγωνιστή του, Μαντς Μίκελσεν.

Το «Τhe Hunt» που διαγωνίζεται φέτος για τον Χρυσό Φοίνικα στο 65ο Φεστιβάλ των Καννών αφηγείται την ιστορία του Λούκας, ενός χωρισμένου σαραντάρη που μοιάζει να βάζει τη ζωή του σε μια σειρά μετά από ένα δύσκολο διαζύγιο. Εχει νέα δουλειά, μια καινούρια φιλενάδα και έχει αρχίσει να γεφυρώνει το κενό που τον χωρίζει από τον έφηβο γιο του. Ομως όπως συμβαίνει συνήθως, κάτι θα πάει στραβά. Κάτι πολύ μικρό. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι ένα βιαστικό σχόλιο, ένα τυχαίο ψέμα. Και καθώς τα χριστουγεννιάτικα φώτα ανάβουν και το χιόνι αρχίζει να πέφτει, αυτό το μικρό ψέμα εξαπλώνεται σαν ένας αόρατος ιός. Η εμπιστοσύνη θα χαθεί. Η χριστουγεννιάτικη γαλήνη θα αντικατασταθεί από ένα δυνατό σοκ. Σύντομα η κοινότητα στην οποία ο Λούκας ζει, θα βρεθεί στα πρόθυρα της υστερίας. Και ο ίδιος θα πρέπει να παλέψει μόνος του για να σώσει την ζωή και την υπόληψή του.

Δείτε παρακάτω τις σκηνές από το «Τhe Hunt», διαβάστε περισσότερα για την ταινία και μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις 22 ταινίες που διεκδικούν τον φετινό Χρυσό Φοίνικα.