Buzz

H Μαριόν Κοτιγιάρ στην επόμενη ταινία των αδελφών Νταρντέν

στα 10

Μετά το «Σώμα με Σώμα», η ηθοποιός μοιάζει έτοιμη να δοκιμάσει κι άλλες ποιο περιπετειώδεις συνεργασίες στην Ευρώπη παράλληλα με την αμερικάνικη καριέρα της.

H Μαριόν Κοτιγιάρ στην επόμενη ταινία των αδελφών Νταρντέν

Το επόμενο φιλμ στο οποίο θα τη δούμε θα είναι το «Lowlife»του Ρίτσαρντ Γκρέι (εκτός απροόπτου τον Μάιο στις Κάννες) αλλά η Μαριόν Κοτιγιάρ, μοιάζει να βρίσκει εξίσου ενδιαφέρουσες ταινίες όπως το «Σκοτεινός Ιππότης: η Επιστροφή» και πιο απαιτητικά, μικρά σε μέγεθος ευρωπαϊκά δράματα.

Ετσι όπως ανακοινώθηκε μόλις χτες, η ηθοποιός συμφώνησε με τους Βέλγους αδελφούς Νταρντέν, για τον πρωταγωνιστικό ρολο στην επόμενη ταινία τους «Deux Jours, Une Nuit» («Δυο Μέρες, Μια Νύχτα») που θα ξεκινήσει γυρίσματα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το σενάριο γραμμένο από τους ίδιους αφορά στην ιστορία μιας γυναίκας που πρόκειται να χάσει την δουλειά της, εκτός κι αν κατορθώσει να πείσει τους συναδέλφους της να αρνηθούν τα ετήσια μπόνους που δικαιούνται, προκειμένου να βρεθούν πόροι για τον δικό της μισθό.

Και θα πρέπει να φέρει εις πέρας αυτή τη μάλλον δύσκολη αποστολή μέσα σε μία μόνο εβδομάδα, με την βοήθεια του άντρα της, τον οποίο θα τον υποδύεται ο Φαμπρίτσιο Ροντζιόνε, γνωστός από αρκετές ταινίες των Νταρντέν όπως η «Ροζέτα», ή το «Παιδί με το Ποδήλατο».

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που οι αδελφοί Νταρντέν θα έχουν μια διάσημη ηθοποιό σε μια από τις ταινίες τους. Η Σεσίλ Ντε Φρανς πρωταγωνιστούσε στην τελευταία τους σκηνοθετική δουλεία, όμως ακόμη κι έτσι η Κοτιγιάρ είναι πλέον πολύ πιο μεγάλη σταρ από κάθε άποψη.

Καθώς πάντως οι δύο αδελφοί δεν μοιάζουν να έχουν ανάγκη από ένα μεγάλο όνομα για να χρηματοδοτήσουν τις ταινίες τους (άλλωστε έχουν ίδιοι τη δική τους εταιρία παραγωγής) το πιθανότερο είναι πως ήταν η Μαριόν Κοτιγιάρ εκείνη που επιζήτησε αυτή τη συνεργασία, τα αποτελέσματα της οποίας τα αναμένουμε με ανυπομονησία.