Buzz

Η Μαριόν Κοτιγιάρ αποχωρεί από το σινεμά; Μόνο στη μικρού μήκους του Τζον Κάμερον Μίτσελ για την Dior!

στα 10

Η μούσα του Οίκου Dior πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική μικρού μήκους ταινία του Τζον Κάμερον Μίτσελ και παθαίνει σέξι υστερία.

Η Μαριόν Κοτιγιάρ αποχωρεί από το σινεμά; Μόνο στη μικρού μήκους του Τζον Κάμερον Μίτσελ για την Dior!

Ο Ντέιβιντ Λιντς, ο Μάρτιν Σκορσέζε, ο Ντάρεν Αρονόφσκι και πολλοί ακόμα από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες του κινηματογράφου έχουν βρει ως πηγή έμπνευσης και πεδίο άσκησης τη διαφήμιση.

Για την προώθηση της σειράς L.A.dy Dior, ο Τζον Κάμερον Μίτσελ δημιουργεί ένα glamorous και ταυτόχρονα γεμάτο χιούμορ ταινιάκι με πρωταγωνίστρια την Μαριόν Κοτιγιάρ.

Η Γαλλίδα σταρ υποδύεται τη… Γαλλίδα σταρ που στη διάρκεια μιας φωτογράφισης, εν μέσω παροξυσμού στυλιστών, φωτιστών, μακιγιέρ, αμπιγιέρ, φωτογράφου και φλας αποφασίζει να τα βροντήξει όλα κάτω και να κάνει του κεφαλιού της. Και τι καλά που κάνει, γιατί η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι πηγαία σέξι και μάλλον δεν της αρέσει να υποακούει σε κανόνες.

Ο Τζον Κάμερον Μίτσελ, σκηνοθέτης του «Hedwig and the Angry Inch», του «Shortbus» και πιο πρόσφατα της «Απώλειας», έχει ξαναδουλέψει για την Dior, στο ατμοσφαιρικό, απόλυτα εικαστικό «Lady Dior Moscow», το «Lady Grey London», πάλι με την Μαριόν Κοτιγιάρ και τον Ιαν ΜακΚέλεν και το «Hypnotic Poison» με τη Μελανί Λοράν.

Ωστόσο, για το «L.A.dy Dior», με τον τίτλο να παιχνιδίζει με τη σόου μπίζνες της Καλιφόρνια, ο Μίτσελ αποφασίζει να το διασκεδάσει με μεγαλύτερη ελαφρότητα κι εμπνέεται από ένα διαφημιστικό που είχε κάνει ο Ρίτσαρντ Αβεντον το 1973, για την εταιρεία ρούχων Jun and Ropé, με πρωταγωνίστρια τη Λόρεν Χάτον.

Οσο για την Μαριόν Κοτιγιάρ, περιμένοντας την έξοδο του «The Dark Knight Rises» και εν μέσω γυρίσματος του «Rust and Bone», βρίσκει ευκαιρία να κάνει, εκτός από ένα γερό κομπόδεμα, και το κέφι της!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το «L.A.dy Dior» του Τζον Κάμερον Μίτσελ.

Δείτε εδώ το making of της μικρού μήκους ταινίας, όπου η Μαριόν Κοτιγιάρ και ο Τζον Κάμερον Μίτσελ αποκαλύπτουν πόσο καλά περνούν όταν συνεργάζονται!

Δείτε εδώ το σποτ για την Jun and Ropé, από τον Ρίτσαρντ Αβεντον, πηγή έμπνευσης για το «L.A.dy Dior».