Buzz

H Madonna υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης

στα 10

Με νέο art project επιτίθεται η Madonna, λανσάροντας μια νέα μικρού μήκους που συνσκηνοθέτησε μαζί με τον Στίβεν Κλάιν μέσω του BitTorrent. Ποιος είπε ότι η πειρατεία δεν μπορεί να είναι ο νούμερο ένας υποστηρικτής της ελευθερίας της έκφρασης;

H Madonna υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης

«Ο σκοπός μου είναι να δείξω μέσω του παραδείγματος του "secretprojectrevolution" την δημιουργική μου αφοσίωση στο να εμπνεύσω την αλλαγή του κόσμου μέσα από την καλλιτεχνική έκφραση. Ελπίζω η ταινία μου αλλά και οι υπόλοιπες συμμετοχές στο πρότζεκτ "Art for Freedom" να γίνει το κάλεσμα για δράση και να δώσει στον κόσμο ένα χώρο να εκφράσει τις δημιουργικές του ανησυχίες εναντιόν της καταπίεσης και της μη ανοχής.»

Η ταινία που η Madonna σκηνοθέτησε μαζί με τον διάσημο φωτογράφο Στίβεν Κλαίν, θα διανεμηθεί μέσω μιας νέας πλατφόρμας, του BitTorrent - Bundle και θα είναι διαθέσιμη για ελέυθερο download στις 24 Σεπτεμβρίου.

Μοιάζει ειρωνικό, αλλά η BitTorrent, υπεύθυνη για πολλά από τα αμαρτήματα της πειρατείας, μοιάζει να δείχνει το δρόμο για μια νέα εποχή στην ελευθερία της έκφρασης, μέσω του BitTorrent - Bundle όπου καλλιτέχνες θα μπορούν να δείχνουν τη δουλειά τους και να έρχονται σε επαφή με το κοινό όποτε και όπως θέλουν. Αν είσαι εγγεγραμένος χρήστης του BitTorrent, δε, θα μπορείς να έχεις και επιπλέον δωρεάν bonus από το πρότζεκτ.

2

«Η ταινία λειτουργεί σε πολλά επίπεδα», εξηγεί ο Στίβεν Κλάιν. «Εξετάζει τις προσωπικές μας φυλακές, αναρωτιέται τι κάνουμε, πώς το κάνουμε και πως συμπεριφερόμαστε ο ένας στον άλλον. Αμφισβητεί τις κυβερνήσεις μας και τη συλλογικό τρόπο σκέψης των κοινωνιών μας. Σκεφτείτε το. Η δύναμη της Τέχνης μπορεί να οδηγήσει στην ειρήνη.»

Το «secretprojectrevolution» θα διαρκεί 17 λεπτά και το μόνο που μπορούμε να καταλάβουμε από την πρώτη ασπρόμαυρη φωτογραφία και τα τρέιλερ που έχουν κυκλοφορήσει είναι πως ακόμη και με όπλο, η ελευθερία της έκφρασης είναι ένας αγώνας που μπορεί να κερδηθεί!


Διαβάστε ακόμη: