Buzz

Η Λουπίτα Νιόνγκ'ο στο «Star Wars:Episode VII»

στα 10

O Tζ. Τζ. Εϊμπραμς συναντήθηκε και με την νέα οσκαρική ηθοποιό για να της προσφέρει έναν ρόλο στο πολυαναμενόμενο sequel του «Πολέμου των Αστρων».

Η Λουπίτα Νιόνγκ'ο στο «Star Wars:Episode VII»

O Tζ. Τζ. Εϊμπραμς ετοιμάζεται πυρετωδώς. Το «Star Wars: Episode VII» πρόκειται να ξεκινήσει γυρίσματα, με απόλυτη μυστικότητα και συμβόλαια απορρήτου, κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες στο Λονδίνο, οπότε ο χρόνος τρέχει. Οπως κι ο ίδιος ο δημιουργός που ακόμα κλείνει το καστ. Λίγο καιρό πριν μάθαμε ότι συναντήθηκε με τον Ανταμ Ντράιβερ του «Girls» και του πρότεινε αναλάβει το ρόλο «ενός κακού, τύπου Νταρθ Βέιντερ» - πιθανόν είναι ο ίδιος ήρωας για τον οποίο είχαν συζητήσει παλαιότερα ο Μάικλ Φασμπέντερ και ο Τζόελ Κίναμαν / «RoboCop». Διαβάστε αναλυτικά όσα ξέρουμε για το «Star Wars: Episode VII»

Σήμερα αποκαλύφθηκε κι άλλη μία φήμη: ο Εϊμπραμς είχε συναντηθεί και με την Λουπίτα Νιόνγκ'ο, λίγες μέρες πριν την 86η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ και πριν η πιτσιρίκα φύγει με το χρυσό αγαλματάκι για την ερμηνεία της στο «12 Χρόνια Σκλάβος».

Αν δέχτηκε η Λουπίτα ή αν τα βρήκαν στις διαπραγματεύσεις είναι ακόμα άγνωστο. Εχει όμως ενδιαφέρον να δούμε προς ποια κατεύθυνση θα οδηγήσει την καριέρα της, μία νεαρή ηθοποιός που κουβαλά στο ντεμπούτο της ένα τέτοιο βαρύ τίτλο. Θα είναι επιλεκτική και απαιτητική διεκδικώντας ρόλους που θα την καθιερώσουν, ή δε θα μπορέσει να αντισταθεί στους χολιγουντιανούς blockbuster πειρασμούς, που κι αυτοί με τη σειρά και τον τρόπο τους υπόσχονται μία άλλη διάρκεια στο star system;

Πρόσφατα μάθαμε ότι άλλες διαπραγματεύσεις την ήθελαν να αναλαμβάνει τον ρόλο της Tiger Lily στο «Pan» που ετοιμάζει το στούντιο της Warner (αλλά τελικά το ρόλο κέρδισε η Ρούνεϊ Μάρα). Φήμες τη θέλουν επίσης να διεκδικεί ένα ρόλο στο δικαστικό δράμα «The Whole Truth», δίπλα στον Ντάνιελ Κρεγκ.

Κι όσο για το Star Wars - η αλήθεια είναι ότι μπορούμε απόλυτα να τη φανταστούμε σ' έναν ρόλο που θα τη θέλει να φορά μεταμοντέρνες ενδυματολογικές επιλογές (όπως η Νάταλι Πόρτμαν μεταλλάχτηκε σε cult icon). Αλλά θα προτιμούσαμε ο Τζ. Τζ. Εϊπραμς να πάρει το ρίσκο και να της δώσει κάτι που θα κουρδίσει το ταλέντο της - μία σατανική φιγούρα, ή έναν ανδρικό ρόλο που θα ξαναγραφτεί πάνω της. Κάτι που να μην την περιφέρει ως blockbuster αξεσουάρ. Το κορίτσι από τη δραματική σχολή του Yale οφείλει να συνεχίζει να μας εκπλήσσει.

Περισσότερη Λουπίτα Νιόνγκ'ο: