Buzz

Η Λίντσει Λόχαν αναρωτιέται ποια ήταν η τελευταία φορά που είδατε μια ταινία στο σινεμά στο τρέιλερ του «The Canyons»

στα 10

Φτηνό, σέξι, γεμάτο ατάκες για τις οποίες ο Μπρετ Ιστον Ελις πρέπει να αισθάνεται περήφανος, το τρέιλερ του «The Canyons» είναι το απόλυτο hype του αντι-blockbuster έτσι όπως το οραματίστηκε και το εκτέλεσε ο Πολ Σρέιντερ.

Η Λίντσει Λόχαν αναρωτιέται ποια ήταν η τελευταία φορά που είδατε μια ταινία στο σινεμά στο τρέιλερ του «The Canyons»

Αφού απορρίφθηκε από το Φεστιβάλ του Σάντανς και από αυτό του SWSX, το «The Canyons» του Πολ Σρέιντερ βγαίνει στις αίθουσες της Αμερικής στις 2 Αυγούστου (και ταυτόχρονα σε VOD) για να επιβεβαιώσει αν το κακό hype που κέρδισε όλον αυτόν τον καιρό θα το κάνει ένα από τα μικρά χιτ του φετινού καλοκαιριού...

Το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε δεν βοηθάει, καθώς μέσα στην τεχνητή φτήνια του, είναι και σέξι και όσο προκλητικό χρειάζεται και γεμάτο από διάφορες φιλοσοφικές ρήσεις που γραμμένες από τον Μπρετ Ιστον Ελις θυμίζουν φτηνό pulp μιας νέας ψηφιακής εποχής.

2

Οσο για την Λίντσεϊ Λόχαν, τόσο με τη βραχνή της φωνή, όσο και με το ειρωνικό «θέλω να κρατήσω μερικά κομμάτια της ζωής μου ιδιωτικά» βρίσκει επιτέλους το ρόλο που κανείς δεν της έδωσε μέχρι σήμερα κι ας μην μοιάζει με την Μέριλιν Μονρόε, όπως πρόσφατα δήλωσε πάνω στον (γεροντο) ενθουσιασμό του ο Πολ Σρέιντερ.

2

Το «The Canyons», αφού κυκλοφορήσει στην Αμερική θα κάνει την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του στο 70o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, εκτός διαγωνιστικού προγράμματος, με τον Σρέιντερ να βρίσκεται στο Λίντο και ως Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του τμήματος «Ορίζοντες».

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:


Διαβάστε ακόμη: