Buzz

Η Λένα Ντάναμ αφηγείται στην κάμερα την πρώτη της φορά...

στα 10

Πώς πρέπει να είναι η πρώτη σου φορά; Με τι κριτήρια τον επιλέγεις; Τι προαποφασίζει αυτό για όλη την υπόλοιπη ζωή σου; Η Λένα Ντάναμ εξηγεί στην κάμερα.

Η Λένα Ντάναμ αφηγείται στην κάμερα την πρώτη της φορά...

UPDATE 28/10 Επίθεση δέχτηκε η Λένα Ντάναμ για το προεκλογικό της βίντεο «Η Πρώτη Μου Φορά». Δημοσιογράφοι και blogers που στηρίζουν το Ρεπουμπλικανικό κόμμα βρήκαν το βίντεο ότι προσβάλει τις νέες κοπέλες της Αμερικής. Η Ντάναμ δέχτηκε εκατοντάδες υβριστικά σχόλια στο λογαριασμό της στο twitter («Γελάω» ήταν η μόνη της αντίδραση), αλλά ο Μπαράκ Ομπάμα, που επέτρεψε κάτι τέτοιο, ήταν ο κύριος στόχος. Για παράδειγμα, ο Μπεν Σαπίρο του BigGovernment.com επιτέθηκε στον Ομπάμα λέγοντας ότι ο Πρόεδρος της Αμερικής εκμεταλλεύεται τα νεαρά κορίτσια και γυρίζει απαράδεκτα διαφημιστικά που παρομοιάζουν τις εκλογές με το χάσιμο της γυναικείας παρθενιάς. «Ο Ομπάμα έχει κόρες. Αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να εγκρίνει ένα τέτοιο διαφημιστικό. Γιατί τόσο υπολογίζει και τις δικές σου κόρες!» Συνεχίζοντας αυτό το παρόμοιο «επιχείρημα», η Μπρίν Χάουϊ του RedState.com έγραψε ότι ο Ομπάμα «έχει βάλει στόχο τις κόρες σου» και ότι «ξεφτίλισε την Προεδρία της Αμερικής».

Διαβάστε και δείτε γιατί τόσο μίσος και αλληλοσπαραγμός....


Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το εκπληκτικό σποτάκι που έφτιαξαν νέα, διάσημα κορίτσια (από την Μιράντα Τζουλάι και την Λένα Ντάναμ, μέχρι την Μπάρμπαρα Μόρισον) στο οποίο ενώνουν τις φωνές τους μέσω Skype, τραγουδώντας playback τους στίχους του κλασικού 60ς «You Don't Own Me», για να περάσουν το μήνυμα στο ρεπουμπλικανικό δίδυμο Μιτ Ρόμνεϊ - Πολ Ράιαν: τα σώματά μας μάς ανήκουν, ψηφίζουμε Μπαράκ Ομπάμα (δείτε το υπέροχο βίντεο εδώ!).

Σήμερα, η Λένα Ντάναμ του «Girls» βγαίνει δυναμικότερα μπροστά. Ενα teasing promo στο οποίο «ξεγελά» τους followers της ότι θα είναι μία εξομολόγηση για την πρώτη της φορά (κάτι που έτσι κι αλλιώς ετοιμάζεται να γράψει, ανάμεσα σε άλλα, στο νέο της βιβλίο «Not That Kind of Girl»).

Η Ντάναμ όντως μιλάει για την πρώτη φορά που ψηφίζεις ως ενήλικας και απευθύνεται στα νιάτα της Αμερικής (θα μπορούσαν να είναι κάλλιστα και τα ελληνικά νιάτα) που μπουκώνουν με ακατέργαστη πολιτική πληροφορία, και στο τέλος επιλέγουν να μην πάνε ποτέ να ψηφίσουν με τη δικαιολογία «όλοι ίδιοι είναι», «καλύτερη η αποχή» και άλλα εύκολα.

«Ρωτάς κάποιον τι ψήφισε και σου λέει ότι δεν πήγε γιατί ''δεν ήταν έτοιμος''» λέει η Ντάναμ στο φακό και αμέσως παίρνει έναν μορφασμό αποδοκιμασίας. «Super uncool!»

«Η πρώτη σου φορά πρέπει να είναι με κάποιον που μελετάει τους νόμους, φέρνει πίσω τα στρατεύματα από το Ιράκ, δεν εμποδίζει τους γκέι φίλους σου να έχουν σούπερ μπερδεμένους γάμους όπως και οι στρέιτ...»

«Η πρώτη μου φορά με έκανε από κορίτσι, γυναίκα. Ψήφισα για τον Μπαράκ Ομπάμα».

Είναι μεγάλη η αγωνία των Δημοκρατικών να φέρουν τον κόσμο στις κάλπες. Το παιχνίδι παίζεται σε μικρά ποσοστά διαφοράς και φαίνεται ότι θα κριθεί από τις συμμετοχές της τελευταίας στιγμής και τους αναποφάσιστους.

Το Χόλιγουντ, με τελευταίο παράδειγμα αυτό του Ντέιβιντ Λιντς, φαίνεται να έχει συνταχθεί κατά ένα 90% με τον Μπαράκ Ομπάμα (συγκέντρωσαν μάλιστα 13 εκατομμύρια δολάρια σε δωρεές μόνο μέσα στον μήνα Οκτώβριο για την προεκλογική του καμπάνια), αλλά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Οπως αυτή του Κλιντ Ιστγουντ.