Buzz

Η Λάνα Ντελ Ρέι είναι και young και beautiful στο πρώτο βίντεο κλιπ από τον «Υπέροχο Γκάτσμπι»

στα 10

Το ξέφρενο πάρτι προώθησης του «Υπέροχου Γκάτσμπι» συνεχίζεται με την κυκλοφορία του πρώτου βίντεο κλιπ από το πολυσυζητημένο soundtrack της ταινίας. Και αυτό δεν είναι άλλο από το «Young and Beautiful» της Λάνα Ντελ Ρέι. Δείτε το εδώ.

Η Λάνα Ντελ Ρέι είναι και young και beautiful στο πρώτο βίντεο κλιπ από τον «Υπέροχο Γκάτσμπι»

Είναι σαφές πώς όταν έχεις την Λάνα Ντελ Ρέι στο soundtrack μιας ταινίας που παίζει τόσο επικίνδυνα ποπ με το ρετρό, σχεδόν δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο για να είσαι σίγουρος πως θα χτυπήσεις τα charts και μερικές ραγισμένες καρδιές σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Οπως επίσης είναι σαφές πως η Λάνα δεν χρειάζεται παρά μόνο το πρόσωπό της, την καθαρή φωνή της και μια ορχήστρα για να κάνει ένα βίντεο κλιπ να μοιάζει σχεδόν όσο δελεαστικό όσο και ολόκληρος ο φανταχτερός «Υπέροχος Γκάτσμπι» του Μπαζ Λούρμαν που σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα ανοίξει επίσημα (και με θόρυβο) το 66ο Φεστιβάλ Καννών.

Το «Young and Beautiful» από το soundtrack της ταινίας, γραμμένο από την ίδια την Λάνα Ντελ Ρέι υπήρξε και το πρώτο single από το soundtrack που κυκλοφόρησε μέσα στον Απρίλιο και με τον στίχο «Will you still love me when I'm no longer young and beautiful?» καλύπτει όλο το κενό ανάμεσα στον Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ και την τρισδιάστατη εποχή στην οποία φτάνει για να δοκιμάσει τις αντοχές του σε ένα κοινό που μένει να αποδείξει αν γνωρίζει να εκτιμά το πραγματικά κλασικό.

2

Ο «Υπέροχος Γκάτσμπι» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 16 Μαΐου από τη Village Films.

Δείτε το βίντεο παρακάτω και ακούστε όλο το soundtrack του «Υπέροχου Γκάτσμπι» εδώ:


Περισσότερος «Υπέροχος Γκάτσμπι»: