Φεστιβάλ / Βραβεία

H Lady Gaga στις Κάννες!

στα 10

Προσπαθώντας να προωθήσει το καινούριο της άλμπουμ με τίτλο «Born this way», η Lady Gaga κατεβαίνει στην Κρουαζέτ, επιβεβαιώνοντας πως το glamour είναι το τελευταίο πράγμα που θα χαθεί στις Κάννες. Ακόμη και μετά τις ταινίες.

H Lady Gaga στις Κάννες!
Οπου γάμος και χαρά...η Lady Gaga πρώτη!

Σαν να μην έφταναν όλοι οι διάσημοι αυτού του κόσμου που θα παρελάσουν από το φετινό φεστιβάλ (Τζόνι Ντεπ, Πενέλοπε Κρουζ, Μπραντ Πιτ, Ράιαν Γκόσλινγκ κ.ά.), μόλις ανακοινώθηκε και η παρουσία της Lady Gaga, η οποία θα εμφανιστεί ζωντανά σε ειδική σκηνή που θα στηθεί στην Κρουαζέτ για τις ανάγκες του προγράμματος του Canal Plus «Le Grand Journal».

Η Lady Gaga βρίσκεται ήδη στη Παρίσι για την προώθηση του καινούριου της άλμπουμ «Born This Way» που κυκλοφορεί στη Γαλλία στα τέλη Μαίου και θα φτάσει στις Κάννες την Τετάρτη για να απαντήσει στις ερωτήσεις του Μισέλ Ντενισό και την ομάδα της εκπομπής πριν τραγουδήσει live το καινούριο της τραγούδι «Judas».

Εκτός από τη Lady Gaga, στις Κάννες αναμένεται και ο Kanye West, o οποίος θα εμφανιστεί ζωντανά σε κάποιο από τα exclusive πάρτι του φεστιβάλ.

Tags: Cannes 2011