Buzz

Η Κριστίνα Χέντριξ θα δουλέψει σε fetish club για τον Ράιαν Γκόσλινγκ!

στα 10

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα παρακολουθεί με την κάμερά του την Κριστίνα Χέντριξ σ’ ένα σεξ κλαμπ; Από ποιο soft πορνό βγήκε αυτός ο συνδυασμός; Από κανέναν – μόνο από την πραγματικότητα της ταινίας που θα σκηνοθετήσει ο ωραίος Ράιαν.

Η Κριστίνα Χέντριξ θα δουλέψει σε fetish club για τον Ράιαν Γκόσλινγκ!

Πριν δέκα μέρες μάθαμε ότι ο Ράιαν Γκόσλινγκ, εκτός από τη θριαμβευτική καριέρα του ως ηθοποιός, εκτός από τη φροντίδα που δείχνει στο συγκρότημά του, τους «Dead Man’s Bones», θα δοκιμάσει τις ικανότητές του στη σκηνοθεσία, με την ταινία «How to Catch a Monster» - το γεγονός ότι πρωταγωνίστριά του θα είναι η εκρηκτική κοκκινομάλλα των «Mad Men», Κριστίνα Χέντριξ, δε λες κι ότι… χαλάει τη μαγιά!

Διαβάστε εδώ όλες τις πληροφορίες για το «How to Catch a Monster»

Το «How To Catch a Monster» είναι ένα μεταμοντέρνο παραμύθι που δανείζεται στοιχεία από τα genres της φαντασίας, του φιλμ νουάρ και του σασπένς. Η ιστορία θέλει μία χωρισμένη μητέρα, την Μπίλι, να ζει σε μία σουρεαλιστική πόλη που καταρρέει και να παρασύρεται σε μία μακάβρια, σκοτεινή περιπέτεια, όταν ο έφηβος γιος της ανακαλύπτει και εξαφανίζεται σε μία υπόγεια πολιτεία κάτω από το νερό. Για να σώσει την οικογένειά της, η Μπίλι πρέπει να ακολουθήσει τον Μπόουνς στο άγνωστο...

Η Χέντριξ βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Φεστιβάλ του Τορόντο για την προώθηση της νέα ταινίας της, «Ginger and Rosa» και με αυτήν την ευκαιρία έδωσε στο Vulture πικάντικα στοιχεία για την προσεχή συνεργασία της με τον Ράιαν Γκόσλινγκ.

«Ηταν τρελά κολακευτικό,» είπε η Χέντριξ για την επιλογή της από τον Γκόσλινγκ. «Είναι η πρώτη του μεγάλη ταινία και θα μπορούσε να έχει οποιαδήποτε πρωταγωνίστρια! Μου ζέστανε την καρδιά, ήταν το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που θα μπορούσε να μου κάνει.»

Οπως είπε η ηθοποιός, ο Γκόσλινγκ της τηλεφώνησε λίγους μήνες νωρίτερα, της είπε ότι γράφει ένα σενάριο έχοντας εκείνη στο μυαλό του και τη ρώτησε αν θα την ενδιέφερε να το διαβάσει! «Μου έστειλε το σενάριο μέσα σ’ ένα πανέμορφο κουτί, απίστευτα ζωγραφισμένο και μ’ ένα παράξενο κλειδάκι για να τ’ ανοίξω. Ηταν όλο το πακέτο τέλειο! Κι έπειτα διάβασα το σενάριο και το ερωτεύτηκα, οπότε του τηλεφώνησα και του είπα, ‘ναι, παρακαλώ!’».

Η Χέντριξ εξήγησε ότι η ηρωίδα της «είναι μια ανύπαντρη μητέρα που προσπαθεί να μεγαλώσει τα δυο της παιδιά και να τους προσφέρει ένα ζεστό, προστατευτικό σπιτικό, σ’ έναν κόσμο που γίνεται ολοένα και σκληρότερος… Αναγκάζομαι να δουλέψω σ’ ένα εντελώς σουρεαλιστικό κλαμπ που με βάζει σε τρομερούς μπελάδες, ενώ τ’ αγόρια μου ζουν τις δικές τους περιπέτειες και ανακαλύπτουν αυτήν την υπόγεια πολιτεία.»

Τι είναι ακριβώς αυτό το κλαμπ όπου αναγκάζεται να δουλέψει η ηρωίδα; Ενα ερωτικό κλαμπ για ιδιαίτερα γούστα! Ενα «fetish club», όπως τόνισε η Χέντριξ με χαμόγελο.

Οσο για την αισθητική προσέγγιση της ταινίας, η Χέντριξ είπε, «Δεν ξέρω ποιο είναι το μπάτζετ ακριβώς, αλλά νομίζω ότι είναι ένα ωραιότατο ποσό. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι μια πανέξυπνη ταινία κι ο Ράιαν έχει ήδη storyboards και φωτογραφίες από γειτονιές και σπίτια, μαζεύει μουσική για την ταινία… όταν διαβάζεις το σενάριο, σου δίνει την αίσθηση, ίσως, μιας μνήμης. Μιας ανάμνησης από την παιδική σου ηλικία που δεν μπορείς ακριβώς να προσδιορίσεις.»

Εμείς πάντως μπορούμε σίγουρα να προσδιορίσουμε ότι δε βλέπουμε την ώρα για το «How to Catch a Monster»!