Industry

Η Κρίστεν Στιούαρτ είναι η πιο πλούσια ηθοποιός της χρονιάς!

στα 10

Σύμφωνα με την ετήσια λίστα του Forbes, η Κρίστεν Στίουαρτ είναι η πιο πλούσια ηθοποιός του Χόλιγουντ. Μόλις στα 22 της χρόνια. Το λες και απόδειξη για την ύπαρξη του αμερικανικού ονείρου...

Η Κρίστεν Στιούαρτ είναι η πιο πλούσια ηθοποιός της χρονιάς!

Ακόμη και για όσους την αμφισβητούν, η Κρίστεν Στίουαρτ είναι σίγουρα το πρόσωπο της χρονιάς: πρωταγωνίστρια (και μαμά) στο τελευταίο μέρος του «Τwilight», η πιο όμορφη έκπληξη του «On the Road» του Βάλτερ Σάλες, Χιονάτη με αξιώσεις στο «H Χιονάτη και ο Κυνηγός» είναι πλέον λίγα όσα δεν μπορεί να κάνει η 22χρονη που ακόμη κι αν αργήσει ακόμη να πείσει για το υποκριτικό της ταλέντο, έχει κερδίσει ωστόσο ήδη μια θέση ανάμεσα στις ισχυρές του Χόλιγουντ!

Αναλυτικά η λίστα των ακριβοπληρωμένων γυναικών του Χόλιγουντ:

Κρίστεν Στίουαρτ - 34.5 εκατομμύρια δολάρια

Τα περισσότερα από τα κέρδη της Κρίστεν Στίουαρτ προέκυψαν από τη «Χαραυγή» με αμοιβή 12.5 εκατομμύρια για κάθε ένα από τα δύο μέρη συν ποσοστά από τα έσοδα των ταινιών, αλλά και από τη «Χιονάτη και τον Κυνηγό».

Κάμερον Ντίαζ - 34 εκατομμύρια δολάρια

Η προκαταβολή της για το «Bad Teacher» μπορεί να ήταν μικρή, αλλά τα ποσοστά από τα έσοδα την έστειλαν κατευθείαν στη δεύτερη θέση των πιο πλούσιων της χρονιάς. Με προϋπολογισμό 20 εκ. δολ. το «Bad Teacher» απέφερε παραπάνω από 216 εκ. δολ., χαρίζοντας στην Ντίαζ 34 εκ. δολ. ανάμεσα στο Μάιο του 2011 και το Μάιο του 2012.

Σάντρα Μπούλοκ - 25 εκατομμύρια δολάρια

Μπορεί το «Εξαιρετικά Δυνατά και Απίστευτα Κοντά» να ήταν μια παταγώδης αποτυχία, η Μπούλοκ όμως δεν έχασε και πολλά από τον τραπεζικό της λογαριασμό που παραμένει ακμαίος, όσο ακριβώς και η ζήτηση που έχει η ηθοποιός από όλα τα μεγάλα στούντιο της βιομηχανίας.

Αντζελίνα Τζολί - 20 εκατομμύρια δολάρια

Ακόμη και όταν δεν παίζει σε κάποιο blockbuster, η Τζολί ξέρει να λαμβάνει από διαφημιστικές καμπάνιες και λοιπά προσοδοφόρα κοσμικά. Το γεγονός πως είχε 78 εξώφυλλά μέσα σε ένα χρόνο και μια πρόταση γάμου από τον Μπραντ Πιτ, βοήθησαν κατά πολύ να μη χάσει ίχνος από τη δύναμη της.

Σαρλίζ Θερόν - 18 εκατομμύρια δολάρια

Συνδυάστε τη «Χιονάτη και ο Κυνηγός», με τον «Προμηθέα» και τον τίτλο του επίσημου προσώπου του οίκου Dior και δεν χρειάζεστε περισσότερα για να ξέρετε πως ο τραπεζικός λογαριασμός της Σαρλίζ χαίρει άκρας... υγείας!

Τζούλια Ρόμπερτς - 16 εκατομμύρια δολάρια

Η πάλαι πότε «βασίλισσα» της εν λόγω λίστας, βρίσκεται τώρα κάτω από την πέμπτη θέση, αλλά δεν πτοείται. Ειδικά όταν ο ρόλος της κακιάς βασίλισσας στο «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι μου» υπήρξε το καλύτερο πράγμα σε μια ολόκληρη ταινία.

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ - 15 εκατομμύρια δολάρια

Οσο θα υπάρχει το «Sex and the City» (σε ακριβοπληρωμένες επαναλήψεις), η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν θα λείπει από τη λίστα. Αν προσθέσει κανείς και τις καμπάνιες των αρωμάτων και τις διαφημίσεις της Garnier, το κορίτσι θα μιλάει για σεξ και χρήμα για πολλά χρόνια ακόμη.

Μέριλ Στριπ - 12 εκατομμύρια δολάρια

Η Θάτσερ θα ενέκρινε τις κινήσεις της «σιδηράς κυρίας» της υποκριτικής, η οποία από την όγδοη θέση δίνει στη λίστα ένα κάποιο κύρος. Τύπου ότι δεν χρειάζεται να είσαι νέα, όμορφη και βαμπίρ ή βασίλισσα για να νιώθεις άνετα με τις καταθέσεις σου...

Κρίστεν Γουίγκ - 12 εκατομμύρια δολάρια

Με τις «Φιλενάδες» να αποκομίζουν 288 εκατομμύρια δολάρια στο box - office, η πάλαι πότε σταρ του Saturday Night Live δεν πτοήθηκε από την αποτυχία του «Friends With Kids», Αντίθετα επιμένει πως μπορείς να είσαι και αστεία και πλούσια.

Τζένιφερ Ανιστον - 11 εκατομμύρια δολάρια

Κατά το «λείπει ο Μάης από τη Σαρακοστή;», η Τζένιφερ Ανιστον παραμένει ανάμεσα στις πιο πλούσιες γυναίκες του Χόλιγουντ, ακόμη και αν το «Just Go With It» πήγε τόσο κακά στο box office όσο κακό ήταν και το ίδιο. Ευτυχώς υπήρχαν και τα «Αφεντικά για Σκότωμα»...