Buzz

Η Κάρα Χέιγουορντ εγκαταλείπει το «Moonrise Kingdom» για το «Sisterhood of the Night». Νύχτα για νύχτα, δηλαδή!

στα 10

Η μικρή πρωταγωνίστρια της τελευταίας ταινίας του Γουες Αντερσον είναι έτοιμη να συνεχίσει την καριέρα της ως ηθοποιός κι ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τη νέα σατανική ηρωίδα της!

Η Κάρα Χέιγουορντ εγκαταλείπει το «Moonrise Kingdom» για το «Sisterhood of the Night». Νύχτα για νύχτα, δηλαδή!

Η Κάρα Χέιγουορντ, η μοιραία Σούζι του «Moonrise Kingdom» του Γουες Αντερσον ετοιμάζεται να κλείσει τα 14. Κι απ’ ό,τι φαίνεται η συμμετοχή της στην ταινία του Αντερσον δεν ήταν απλώς μια ιστορία που κάποτε θα αφηγείται στα παιδιά της, αλλά η αρχή μιας καριέρας ως ηθοποιός, μια και το επόμενο project της είναι ήδη στα σκαριά.

Η Χέιγουορντ θα είναι η πρωταγωνίστρια στο «The Sisterhood of the Night», με σκηνοθέτιδα την πρωτοεμφανιζόμενη Κάριν Γουέκτερ. Η ιστορία παρακολουθεί μια κοπέλα που αποκαλύπτει ότι στο προάστιο όπου ζει, στο Νιου Τζέρσεϊ, λειτουργεί μια μυστική οργάνωση – μόνο που η πρωτοβουλία της είναι η αφετηρία για ένα κυνήγι μαγισσών στη γειτονιά της. Αλλο ένα μπερδεμένο κοριτσάκι λοιπόν θ’ αποκτήσει το πρόσωπο και τα εκφραστικά μάτια της Κάρα Χέιγουορντ.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει η επίσης πρωτοεμφανιζόμενη Μέριλιν Φα, βασισμένη σ’ ένα διήγημα του Στίβεν Μίλχαουζερ, δουλειά του οποίου ήταν και η έμπνευση για το «The Illusionist». Στην ταινία πρωταγωνιστεί επίσης η 13χρονη Μόργκαν Τέρνερ, που όσοι είδαν το «Μίλντρεντ Πιρς» του Τοντ Χέινς θα θυμούνται ως Βίντα σε μικρή ηλικία, πριν την εμφάνιση της Ιβαν Ρέιτσελ Γουντ.

Οσο για την Κάρα Χέιγουορντ, ήδη από τη συνέντευξη τύπου που είχαν δώσει οι συντελεστές του «Moonrise Kingdom» στο Φεστιβάλ Καννών (διαβάστε περισσότερα εδώ), είχε κάνει τις προθέσεις της σαφείς: «Δεν ήξερα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός, αλλά το ένιωσα όταν άρχισα τις πρόβες.»

Ξαναζήστε με την οικογένεια του «Moonrise Kingdom» εδώ