Buzz

Η Εμα Στόουν στην νέα ταινία του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

στα 10

«Superbad», «Zombieland», «Easy A», «Oι Υπηρέτριες», «The Amazing Spider-Man», «Gangster Squad». Και τώρα στο νέο θρίλερ του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο. Η Εμα Στόουν θέλει την πρόκληση...

Η Εμα Στόουν στην νέα ταινία του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

Οσο εμείς περιμένουμε το «Pacific Rim», ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο έχει ξεκινήσει με απόλυτη μυστικότητα την προπαραγωγή του νέου του πρότζεκτ. Πρόκειται για το θρίλερ «Crimson Peak» για το οποίο, ούτε ο ίδιος, ούτε οι παραγωγοί στην Legendary Pictures έχουν μέχρι στιγμής αποκαλύψει λέξη για την πλοκή.

Το πρώτο νέο που διέρρευσε σήμερα από το Variety είναι ότι μάλλον πρωταγωνίστρια (σε top secret ρόλο!) θα είναι η Εμα Στόουν που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις. Αν υπογράψει, θα είναι η πρώτη που συνδέει το όνομά της με την ταινία.

Πάντως ο ντελ Τόρο, που προφανώς αυτή την εποχή ασχολείται με το κάστινγκ, δεν πρόκειται να ξεκινήσει γυρίσματα πριν από τον Φεβρουάριο του 2014. Το σενάριο είναι, σύμφωνα με τις φήμες, έτοιμο. Το συνυπογράφει ο ίδιος ο ντελ Τόρο με τον Μάθιου Ρόμπινς που συνεργάστηκε με το σκηνοθέτη και στο δικό του «Pinocchio» που περιμένουμε με ανυπομονησία.

Μέχρι τότε, η Στόουν θα ασχολείται με τα γυρίσματα του «The Amazing Spider-Man 2», ενώ αυτή την εποχή προμοτάρει full time την πρεμιέρα του «Gangster Squad» παγκοσμίως.