Buzz

«Η Αρκούδα»: Ζαν Ντιζαρντέν, Γκιγιόμ Κανέ και Μαριόν Κοτιγιάρ σ’ ένα σκετς του παραλόγου

στα 10

Η αφρόκρεμα του γαλλικού σινεμά παρέλασε από τη μικρή οθόνη στην πρεμιέρα της νέας σειράς του Canal +, στα ίχνη του Saturday Night Live.

«Η Αρκούδα»: Ζαν Ντιζαρντέν, Γκιγιόμ Κανέ και Μαριόν Κοτιγιάρ σ’ ένα σκετς του παραλόγου

Μετά την περσινή πολύμηνη «περιοδεία» του στην Αμερική για τις ανάγκες του «The Artist», ο Ζαν Ντιζαρντέν γύρισε στο Παρίσι με μια φιλόδοξη ιδέα: να στήσει στη γαλλική τηλεόραση μια ζωντανή κωμική εκπομπή, με τη διάθεση της σάτιρας, της υπέρβασης και του τολμηρού χιούμορ, στο ύφος του Saturday Night Live του οποίου έγινε ορκισμένος φαν.

Η ιδέα του δεν άργησε να γίνει πραγματικότητα και πριν λίγες μέρες, στις 18 Ιανουαρίου, το σόου έκανε την πρεμιέρα του στο Canal +, με τον τίτλο «Le Débarquement»: «Η Απόβαση»! Με μια σταθερή ομάδα κωμικών ηθοποιών και μια σειρά επώνυμων προσκεκλημένων αποφασισμένων να τσαλακώσουν την εικόνα τους, η εκπομπή συμπεριλαμβάνει στους τίτλους των συντελεστών της τον Ζαν Ντιζαρντέν, φυσικά, τον Ζιλ Λελούς, τον Γκιγιόμ Κανέ, τη Μαριόν Κοτιγιάρ και μια ακόμα δεκάδα διαλεγμένη από το φυτώριο της γαλλικής κωμωδίας [διαβάστε και δείτε περισσότερα για το «Le Débarquement» εδώ].

Στο παρακάτω σκετς από την πρώτη εκπομπή της σειράς, με τον τίτλο «Η Αρκούδα» («L’ Ours»), ο Ζαν Ντιζαρντέν, ο Γκιγιόμ Κανέ και η Μαριόν Κοτιγιάρ δίνουν νέα διάσταση στη σημασία της αισθητικής χειρουργικής!

Δείτε το βίντεο και θα σας αποζημιώσει ακόμα κι αν δεν είστε γαλλομαθείς. Συνοπτικά, ο Ντιζαρντέν υποδύεται τον πλαστικό χειρουργό και το ζευγάρι (και στη ζωή, άλλωστε), του Κανέ και της Κοτιγιάρ, ο κύριος και η κυρία Πικό, χρειάζεται τη βοήθειά του. Η κυρία Πικό είναι αρκούδα (κυριολεκτικά) κι αυτό της έχει δημιουργήσει ανασφάλεια και κόμπλεξ, που εντείνονται όσο βλέπει τα μοντέλα στα περιοδικά και θέλει να τους μοιάσει.

Ο Γιατρός υπόσχεται μεγάλη βελτίωση με τη χειρουργική παρέμβαση, παρότι προειδοποιεί τους Πικό ότι η επιστήμη δε φτάνει, αλλά ότι θα πρέπει κι οι δύο να δουλέψουν πολύ πάνω στην ψυχολογία τους και την αποδοχή του εαυτού τους. Το ραντεβού για τη μεγάλη εγχείρηση δίνεται αρκετούς μήνες αργότερα, αλλά τα αποτελέσματα είναι λιγότερο από τέλεια.

Δείτε το βίντεο παρακάτω και εντοπίστε στην πανηγυρική είσοδο της Μαριόν Κοτιγιάρ στο 3’49’’!