Buzz

H Αντζελίνα Τζολί θα δικαιώσει την Κακιά Βασίλισσα;

στα 10

Η Disney ετοιμάζει διασκευή της «Ωραίας Κοιμωμένης» που δικαιώνει την Κακιά Βασίλισσα, καθώς λέει την ιστορία από την πλευρά της. Τίτλος «Maleficent», σκηνοθέτης ο Ρόμπερτ Στρόμπεργκ και πρωταγωνίστρια η Αντζελίνα Τζολί!

H Αντζελίνα Τζολί θα δικαιώσει την Κακιά Βασίλισσα;

Μία από τις πρώτες ανακοινώσεις της Disney για το 2012 μας κίνησε το ενδιαφέρον: να επιχειρήσεις να πεις την ιστορία της «Ωραίας Κοιμωμένης» από την ανάποδη, δικαιώνοντας την Κακιά Βασίλισσα; Τολμηρό, τουλάχιστον, για το στούντιο του Μίκι Μάους.

Με πρώτη φορά σκηνοθέτη τον Ρόμπερτ Στρόμπεργκ, οσκαρικό σκηνογράφο ο οποίος έχει υπογράψει δουλειές όπως τα «Avatar» και «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων», το «Maleficent» υπόσχεται να μεταμορφωθεί στο must σκοτεινό κινηματογραφικό παραμύθι του 2013 - όπου υπολογίζεται και η πρεμιέρα του.

Μιλώντας για σκοτεινά παραμύθια, ο Τιμ Μπάρτον είχε αρχικά αναλάβει το πρότζεκτ, αλλά παραιτήθηκε πριν από μήνες για άγνωστους λόγους.

Η Disney όμως μοιάζει αποφασισμένη να φέρει εις πέρας την ταινία, κλείνοντας (ακόμα ανεπισήμως) την Αντζελίνα Τζολί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η κακιά βασίλισσα-μάγισσα που δηλητηριάζει την «Ωραία Κοιμωμένη», έχει κι αυτή τα δίκια της και ήρθε η ώρα να μας τα διηγηθεί.

Οσο το σκεφτόμαστε, δεν νομίζουμε ότι υπάρχει κάποια πιο κατάλληλη για έναν τέτοιο ρόλο.