Buzz

Η Αντζελίνα ξανά πίσω από την κάμερα!

στα 10

Η Αντζελίνα Τζολί βρήκε το δεύτερο πρότζεκτ που επιθυμεί να σκηνοθετήσει και ξεκινά γυρίσματα. Μάλιστα αυτή τη φορά τη στηρίζει το στούντιο της Universal.

Η Αντζελίνα ξανά πίσω από την κάμερα!

Μετά το «In the Land of Blood and Honey», το σκηνοθετικό της ντεμπούτο που έκανε πρεμιέρα στο περσινό φεστιβάλ Βερολίνου και δεν είδαμε ποτέ στην Ελλάδα, η Αντζελίνα Τζολί επιστρέφει πίσω από τις κάμερες με ακόμα ένα αντιπολεμικό δράμα.

Το «Unbroken» στηρίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Λόρα Χίλενμπραντ (η ίδια είχε γράψει και το «Seabiscuit: An American Legend») που αφηγείται την αληθινή ιστορία του Ολυμπιονίκη και βετεράνου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Λούι Ζαμπερίνι, ο οποίος πολεμώντας στον ειρηνικό, επέζησε της πτώσης του αεροπλάνου του, έμεινε 47 μέρες σε μία σχεδία στην μέση του πουθενά και διασώθηκε από τους Ιάπωνες μόνο και μόνο για να καταλήξει αιχμάλωτος πολέμου σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.

«Διάβασα το εξαιρετικό βιβλίο της Λόρα Χίλενμπραντ και συγκινήθηκα τόσο πολύ από την ηρωική ιστορία του Λούι Ζαμπερίνι, που αποφάσισα να αγωνιστώ για την ευκαιρία να την μεταφέρω στην μεγάλη οθόνη» δήλωσε η Τζολί. «Ο Λούι είναι ένας πραγματικός ήρωας. Ενας άντρας με απίστευτη ανθρωπιά, πίστη και κουράγιο. Είναι μεγάλη μου τιμή να έχω την ευκαιρία να αφηγηθώ την συγκλονιστική ιστορία του...»

Η είδηση των γυρισμάτων της ταινίας και της Τζολί στη θέση του σκηνοθέτη ανακοινώθηκε επίσημα από τον Πρόεδρο του στούντιο της Universal Pictures Ανταμ Φόγκελσον.

«Τόσο στη ζωή, όσο και στη δουλειά της, η Αντζελίνα έχει προσεγγίσει ιστορίες και σκοπούς που αφορούν τους ανθρώπινους αγώνες και τον θρίαμβο του ανθρώπινου κουράγιου κάτω από αντίξοοες συνθήκες...» είπε ο Φόγκελσον. «Η Αντζελίνα έχει μία εξαιρετική ικανότητα να αποτυπώνει αυτή την ανθρώπινη δύναμη και για αυτό είναι ιδανική να διηγηθεί την ηρωική ιστορία επιβίωσης του Λούι...»

Το σενάριο υπογράφει ο Γουίλιαμ Νίκολσον («Les Miserables», «Μονομάχος», «Elizabeth: The Golden Age»).

Περισσότερη Αντζελίνα: