Buzz

H Ανι Λίμποβιτς φωτογραφίζει τους «Les Miserables»!

στα 10

Μέρος της προωθητικής καμπάνιας του «Les Miserables», τα πορτρέτα της Ανι Λίμποβιτς που δημοσιεύθηκαν στη Vogue δίνουν νέα διάσταση στην κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου μιούζικαλ που βασίζεται στους «Αθλιους» του Βίκτορος Ουγκό, στέλνοντας καθαρό σήμα στην Ακαδημία!

H Ανι Λίμποβιτς φωτογραφίζει τους «Les Miserables»!

Η κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ «Les Miserables» δεν θα χρειαζόταν κανονικά την παραμικρή προώθηση: είναι ήδη το πιο επιτυχημένο θεατρικό μιούζικαλ όλων των εποχών, υπογράφεται από τον Τομ Χούπερ του οσκαρικού «Λόγου του Βασιλιά» και διαθέτει ένα πρωταγωνιστικό καστ (Χιου Τζάκμαν, Ράσελ Κρόου, Αν Χάθαγουεϊ) που θα ζήλευε κάθε χολιγουντιανή παραγωγή.

Εκτός όλων των παραπάνω, οι πρώτες εικόνες από την ταινία (δείτε εδώ το τρέιλερ) μοιάζουν ικανές να προκαλέσουν μαζικό παραλήρημα στις αίθουσες, απόλυτα ταιριαστό με μια εποχή όπου οι ήρωες του Βίκτορος Ουγκό δεν απέχουν πολύ από αυτό που συμβαίνει ακριβώς δίπλα μας.

Η Ανι Λίμποβιτς, ωστόσο, είπε να δώσει λίγο γκλάμουρ στους μιζεράμπλ χαρακτήρες της ταινίας, φωτογραφίζοντάς τους για λογαριασμό της Vogue σε ένα spread που δίνει νέα διάσταση στην οσκαρική κούρσα που έχει ξεκινήσει δυναμικά για την ταινία του Τομ Χούπερ.

Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες και διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το «Les Miserables».

1

2

3

4

5

6

7

8