Buzz

O Γκας Βαν Σαντ την είδε... manga!

στα 10

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η επόμενη ταινία του Γκας Βαν Σαντ θα είναι η αμερικάνικη live-action διασκευή του manga «Death Note». Μια όχι και τόσο αναπάντεχη τελικά επιλογή...

O Γκας Βαν Σαντ την είδε... manga!

Εδώ και καιρό η Warner προσπαθεί να μεταφέρει ως «αμερικάνικο» live-action στο σινεμά το manga των Τσουγκούμι Ομπα και Τακέσι Ομπάτα «Death Note» που αφηγείται την ιστορία του Λάιτ Γιαγκάμι, ενός μαθητή γυμνασίου που ανακαλύπτει ένα σημειωματάριο με τίτλο «Death Note» που του δίνει τη δυνατότητα να σκοτώνει όποιον αναφέρεται μέσα στις σελίδες του. Η σειρά των κόμικ που κυκλοφόρησαν από το 2003 έως και το 2006 αφηγούνται τη φιλοδοξία του Γιαγκάμι να δημιουργήσει ένα κόσμο απαλλαγμένο από το κακό και τις προσπάθειες ενός ντετέκτιβ να τον σταματήσει.

Το «Death Note» (που μετράει ήδη τρεις διαφορετικές live - action ιαπωνικές εκδοχές, γυρισμένες το 2006 από τους Σουσούκε Κανέκο και τον Χίντεο - «Ring» - Νακάτα) βρισκόταν μέχρι και σήμερα στα χέρια του Σέιν Μπλακ («Iron Man 3»), αλλά μόλις τώρα μεταφέρθηκε σε κάποιον ειδικότερο πάνω στο μαθητικό angst, τον Γκας Βαν Σαντ, ο οποίος αυτήν την εποχή γυρίζει το «Sea of Trees» με πρωταγωνιστή τον Μάθιου ΜακΚόναχεϊ.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Sea of Trees».

2

Το «Death Note» υπογράφουν στην παραγωγή ο Ρόι Λι («The Lake House», «Shutter»), ο Νταγκ Ντέιβισον («Dark Water»), ο Νταν Λιν («Sherlock Holmes») και ο Μπράιαν Βίτεν («Final Destination»), ενώ μέχρι πρόσφατα το σενάριο θα αναλάμβαναν οι αδερφοί Βλασσης και Τσαρλς Παρλαπανίδης («The Immortals»).

Διαβάστε ακόμη: