Buzz

Η πιο ατίθαση συμμορία υπερηρώων επιστρέφει: πρώτο teaser για το «Guardians of the Galaxy Vol. 2»!

στα 10

Η παλιοπαρέα του Κρις Πρατ είναι και πάλι εδώ και υπόσχεται πλήρη έλλειψη σοβαρότητας. Ευτυχώς.

Η πιο ατίθαση συμμορία υπερηρώων επιστρέφει: πρώτο teaser για το «Guardians of the Galaxy Vol. 2»!

Ο Star-Lord (κατά κόσμον Πίτερ Κουίλ), η Γκαμόρα, ο Ρόκετ, ο Ντραξ και ο αναγεννημένος Γκρουτ, ή αλλιώς οι Φύλακες του Γαλαξία, επιστρέφουν, πανέτοιμοι να σώσουν το σύμπαν, αφού πρώτα το κάνουν ρημαδιό...

Αν και ξεκίνησε ως ένα από τα εμπορικά πιο ριψοκίνδυνα στοιχήματα της Marvel, φιλοξενώντας μερικούς από τους λιγότερο διάσημους χαρακτήρες του καταλόγου της, η πρώτη ταινία όχι μόνο αποδείχθηκε τεράστια εισπρακτική επιτυχία, αλλά και μια από τις πιο διασκεδαστικές κινηματογραφικές μεταφορές των υπερηρωικών κόμικ της εταιρείας, προτάσσοντας ως βασικά ατού την παντελή έλλειψη σοβαροφάνειας, μερικούς απολαυστικούς χαρακτήρες, απενοχοποιημένη ποπ αισθητική και ένα πλήρως αυτοσαρκαστικό σάοουντρακ από ρετρό ποπ επιτυχίες.

Διαβάστε ακόμη: Ο Κρις Πρατ μας ξεναγεί στα γυρίσματα του «Guardians of the Galaxy Vol. 2»

Guardians of the Galaxy Vol. 2 607

Με τον Τζέιμς Γκαν ξανά στο τιμόνι της σκηνοθεσίας και του σεναρίου, η αναμενόμενη συνέχεια στους «Φύλακες του Γαλαξία» του 2014 φιλοδοξεί να τα επαναλάβει όλα αυτά, με πρωταγωνιστές και πάλι τους Κρις Πρατ, Ζόι Σαλντάνα, Βιν Ντίζελ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Ντέιβ Μπαουτίστα, Κάρεν Γκίλαν και Μάικλ Ρούκερ, και ανανεώνοντας φυσικά τη συνταγή με μερικούς νέους χαρακτήρες τους οποίους ερμηνεύουν η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, ο Κερτ Ράσελ, η Πομ Κλεμεντίφ και ο Κρις Σάλιβαν.

Το φιλμ εκτυλίσσεται μόλις δύο μήνες μετά το τέλος της πρώτης ταινίας και περιστρέφεται κυρίως γύρω από την καταγωγή του χαρακτήρα του Κρις Πρατ.

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2017. Προς το παρόν, δείτε παρακάτω την πρώτη αφίσα και το πρώτο teaser, που αν μη τι άλλο μοιάζει να μην προδίδει καθόλου το πνεύμα της αρχικής ταινίας. Πώς θα μπορούσε, άλλωστε, όταν έχει ως μουσική υπόκρουση το «Hooked on a Feeling» των Blue Swede;


Διαβάστε ακόμη

Guardians of the Galaxy 2 Greek Poster