Buzz

This is gonna hurt! Νέο, cool τρέιλερ για το «Guardians of the Galaxy»

στα 10

Αν ανησυχούσατε για το πως η Marvel μπορεί να κάνει μια καλή ταινία από ένα τόσο παράξενο property, μάλλον δεν χρειάζεται πλέον. This looks cool.

This is gonna hurt! Νέο, cool τρέιλερ για το «Guardians of the Galaxy»

Ναι, αρχικά κι εμείς δεν μπορούσαμε παρά να βρούμε αστεία την εικόνα μιας ομάδας υπερασπιστών του γαλαξία που περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλους έναν τύπο που μοιάζει με κούτσουρο, την Ζόι Σαλντάνα πράσινη και ένα ρακούν με ένα τεράστιο όπλο.

Ομως η Marvel, μια εταιρία που τα τελευταία χρόνια μεταμορφώθηκε σε μια αληθινή υπερδύναμη στο σημείο που το σύμπαν των comic τέμνει αυτό του σινεμά, προφανώς είδε κάτι παραπάνω σε αυτό το παράξενο, όχι ακριβώς κοσμοϊστορικά πετυχημένο κόμικ που εμφανίστηκε στο χάρτινο σύμπαν της εταιρίας δύο φορές, την πρώτη το 1969 και την δεύτερη πιο κοντά στην μορφή που θα τους δούμε τον Σεπτέμβρη στην οθόνη, το 2008.

Κι αν το πρώτο τρέιλερ μας έδωσε λίγο περισσότερο απ ότι θα θέλαμε την αίσθηση μιας παρωδίας στον τρόπο που έμπλεκε το σχεδόν σουεραλιστικό χιούμορ με την δράση, στη συνέχεια εξοικειωθήκαμε με τη ιδέα πως στην απεραντοσύνη του σύμπαντος δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρχουν εξωγήινα πλάσματα ακριβώς σας αυτά, η εν πάση περιπτώσει είμαστε πλέον λίγο περισσότερο πρόθυμοι να το δεχτούμε για χάρη μιας pop corn movie.

Το καινούριο τρέιλερ για το φιλμ του Τζέιμς Γκαν όμως, δείχνει να βρίσκει επιτέλους του cool του, τις σωστές αναλογίες ανάμεσα στο χιούμορ, την δράση και το epic και κάνει την ιστορία του Αμερικάνου πιλότου που βρίσκεται μέλος μιας διαστημικής ομάδας που αποτελείται από όχι ακριβώς τα καλύτερα παιδιά να μοιάζει έως και χαριτωμένη.

Κι αν το φιλμ εξακολουθεί να μοιάζει μια ιδέα περισσότερο κωμωδία απ όσο ίσως είναι ανεκτό σε ένα φιλμ επιστημονικής φαντασίας, δεν μπορείς παρά να αναγνωρίσεις πως το τρέιλερ που ακολουθεί σε πείθει πως κάτι εν δυνάμει απολαυστικό υπάρχει εδώ και πως τελικά, ακόμη κι η ιδέα ενός διαστημικού ρακούν δεν ειναι τόσο ανόητη όσο ακούγεται όταν την περιγράφεις. Ειδικά όταν κρατά ένα τόσο μεγάλο κι επικίνδυνο laser gun...

Διαβάστε ακόμη:

Δεν είναι παρωδία. Είναι το τρέιλερ του «Guardians of the Galaxy» της Marvel.