Buzz

Ενας γαλαξίας από πόστερ για το «Guardians of the Galaxy»

στα 10

Συνεχίζοντας την κατάκτηση του σύμπαντος των fanboys, το φιλμ της Marvel επιτίθεται με μια σειρά alternative posters.

Flix Team
Ενας γαλαξίας από πόστερ για το «Guardians of the Galaxy»

Τίποτα δεν λέει hip στις μέρες μας, όσο μια σειρά από εναλλακτικά πόστερ, που ακόμη κι αν δεν δούμε ποτέ στις μαρκίζες των κινηματογράφων, κατορθώνουν να στολίσουν μια ταινία με το αόρατο, πλην ξεκάθαρο στέμμα του cool.

Από τα Mond posters, μέχρι μια σειρά από εξαιρετικούς γραφίστες που δημιουργούν χάρη στο πάθος τους αφίσες για τις ταινίες που αγαπάνε, ο τρόπος που όλοι πλέον σκεφτόμαστε τα κινηματογραφικά πόστερ έχει αλλάξει άρδην.

Σε πολλές περιπτώσεις (μερικές από αυτές θα δείτε πιο κάτω) οι εναλλακτικές αφίσες έχουν την πολυτέλεια να είναι απαλλαγμένες από τις οδηγίες των στούντιο και να ακολουθούν μόνο τους κανόνες της έμπνευσης των δημιουργών τους, πράγμα που τις κάνει γοητευτικές κι απρόβλεπτες.

Αυτές για το «Guardians of the Galaxy» την νέα υπερ-ηρωική διαστημική περιπέτεια της Marvel που ετοιμάζεται και για τις ελληνικές αίθουσες στις 4 Σεπτεμβρίου χτίζουν ένα αληθινά συναρπαστικό εικαστικό σύμπαν που δεν συμπληρώνει απλά μα επεκτείνει αυτό του φιλμ στην απέραντη σφαίρα της προσωπικής φαντασίας του καθενός μας.

Δείτε τα πόστερ που δημιούργησαν μια σειρά από γραφίστες για το blurppy και διαβάστε περισσότερα για το «Guardians of the Galaxy» εδώ.

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2