Buzz

Guardians of the Galaxy 2: δεν μπορούμε να περιμένουμε!

στα 10

O Tζέιμς Γκαν, σεναριογράφος & σκηνοθέτης του «Oι Φύλακες του Γαλαξία», αποκάλυψε πότε και πουν ξεκινούν τα γυρίσματα του σίκουελ. We're hooked on a feeling!

Guardians of the Galaxy 2: δεν μπορούμε να περιμένουμε!

Με την ταινία του Τζέιμς Γκαν να έχει ήδη μεταμορφωθεί σε μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της δεκαετίας και ταυτόχρονα να κερδίζει χαρακτηρισμούς όπως «η καλύτερη ταινία της Marvel», το σίκουελ ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενο: όλοι οι hooked on a feeling φανς, το περιμένουμε με ανυπομονησία!

Διαβάστε την κριτική του Flix για τους «Φύλακες του Γαλαξία»

Σήμερα, ο Γκαν αποκαλύπτει μέσα από τα social media ότι το «Guardians of the Galaxy 2» βρίσκεται σε φουλ προπαραγωγή. Εκείνος είναι στη σελίδα 70 του σεναρίου, ενώ έχουν κλειστεί ήδη τα Pinewood Studios στην Ατλάντα για τα γυρίσματα. Ξεκινούν: Φεβρουάριο του 2016.

Εγκαταλείπει η Marvel το Λονδίνο λοιπόν (όπου γυρίστηκαν οι πρώτες ταινίες των «Guardians» και των «Avengers»). Ολες οι επόμενες παραγωγές της («Ant-Man», «Captain America: Civil War» και τώρα «Guardians of the Galaxy 2») θα έχουν βάση την Ατλάντα. Αυτό ίσως οφείλεται στο ότι τα «Star Wars» έχουν κάνει κατάληψη στα Pinewood Studios του Λονδίνου για τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε αποκλειστικά: σκηνοθέτης και πρωταγωνιστές των «Guardians of the Galaxy» μιλούν στο Flix

Guardians of the Galaxy 607

Δεν ξέρουμε λεπτομέρειες για την πλοκή του σίκουελ της διαγαλαξιακής παρέας, μόνο ότι το καστ των Κρις Πρατ, Ζόι Σαλντάνα, Βιν Ντίζελ, Μπράντλεϊ Κούπερ και Ντέιβ Μποντίστα έχει συμφωνήσει να επιστρέψει.

Σημειώστε την πρεμιέρα στην Αμερική: 5 Μαΐου του 2017.

guardians of the galaxy 2 logo 607

Διαβάστε ακόμα: