Buzz

Best of 2014: To «Under the Skin» είναι η καλύτερη ταινία της χρονιάς για την Guardian

στα 10

Δεν είναι απλά μια από τις καλύτερες εφημερίδες της Ευρώπης, η Guardian έχει και καλό γούστο στις ταινίες.

 Best of 2014: To «Under the Skin» είναι η καλύτερη ταινία της χρονιάς για την Guardian

Ασφαλώς δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι σκηνοθετημένη από έναν Βρετανό, η εφημερίδα είχε στηρίξει από την πρώτη της προβολή την ταινία του Τζόναθαν Γκλέιζερ, που αποτελεί μια από τις πιο τολμηρές και αντισυμβατικές της χρονιάς.

Οπως γράφει ο Πίτερ Μπράντσο, κριτικός κινηματογράφου της Guardian, το «Κάτω από το Δέρμα» έιναι μια ταινία «τόσο ελεύθερη τοπικά και δίχως αναστολές, γεμάτη από έναν έντονο, σκοτεινό ερωτισμό. Μια δουλειά τόσο υποδόριας πυκνότητας που κυριολεκτικά τρυπώνει κάτω από το δέρμα».

Στην δεύτερη θέση της λίστας της εφημερίδας συναντάμε το «Μεγαλώνοντας» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, το οποίο φυσικά δεν απουσιάζει από καμιά σοβαρή ανασκόπηση της χρονιάς, ενώ η έκπληξη της λίστας είναι φυσικά το νούμερο δέκα όπου συναντάμε το «The Lego Movie». Γιατί στην Guardian επίσης, έχουν χιούμορ και δεν έχουν στεγανά.

Μπορείτε και εσείς να αναδείξετε τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Η μεγάλη ψηφοφορία του Flix για το 2014 έχει ήδη ξεκινήσει. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δείτε όλη τη λίστα της Guardian.

Βρείτε συγκεντρωμένα όλα τα Best of 2014 για σινεμα και τηλεόραση στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς.

Περισσότερες λίστες με τα καλύτερα του 2014:

Tags: Best of 2014