Buzz

Things have gone south. Πρώτο τρέιλερ για το (απίθανο) «Green Room»

στα 10

Η ταινία του Τζέρεμι Σολνιέ, μας ενθουσιάσε στις Κάννες. Και τώρα έχει τρέιλερ

Things have gone south.  Πρώτο τρέιλερ για το (απίθανο) «Green Room»

Ο Πάτρικ Στιούαρτ εμφανίζεται μόνο λίγο, ένα μέρος του προσώπου του, μέσα από την χαραμάδα μιας πόρτας στο πρώτο teaser του «Green Room», αλλά η φωνή του εξηγεί, ότι αυτό που συμβαίνει, δεν θα τελειώσει καλά. Και σε πείθει.

Το φιλμ του Τζέρεμι Σολνιέ, σκηνοθέτη του «Blue Ruin» ακολουθεί τους Ain't Rights μια όχι ακριβώς θριαμβευτικά πετυχημένη πανκ μπάντα, η οποία δέχεται να παίξει ένα gig στη μέση του πουθενά σε κάτι που μοιάζει να είναι το άντρο μιας ομάδας νεοναζί σκίνχεντ.

Και παρ΄ότι ξεκινούν το set τους με μια εκτέλεση του «Nazi Punks Fuck off» των Dead Kennedys τίποτα, εκτός από μερικά μπουκάλια και μερικές αποχωρήσεις δεν πάει στ΄αλήθεια στραβά. Μέχρι την στιγμή τουλάχιστον που πριν αφήσουν το green room του club γίνουν μάρτυρες της δολοφονίας μιας νεαρής κοπέλας. Κάτι που σημαίνει ότι φυσικά δεν μπορούν να φύγουν έτσι εύκολα.

Και κάπως έτσι βρίσκονται παγιδευμένοι στα παρασκήνια, παρέα με την καλύτερη φίλη της νεκρής, ενώ απ έξω οι καινούριοι τους φίλοι με επικεφαλής τον ιδιοκτήτη του club και ηγέτη του κινήματος τους, σκέφτονται τρόπους να δώσουν λύση στο πρόβλημά τους, τρόπους που ξεκινούν από ματσέτε μέχρι δολοφονικά σκυλιά.

green room 607

Τεταμένο και αιματηρό, είναι μια από τις πιο αγωνιώδεις ταινίες της χρονιάς και το πρώτο τρέιλερ μοιάζει με μια καταιγίδα που μαζεύεται, λίγο πριν ξεσπάσει.

*Δείτε ακόμη: *

Το «The Green Room» ίσως δεν είναι μια desert island movie, αλλά σίγουρα ροκάρει!