Buzz

«Greed» στη Μύκονο! Μάικλ Γουίντερμποτομ και Στιβ Κούγκαν μόλις τελείωσαν τα γυρίσματα της ταινίας τους στο ελληνικό νησί

στα 10

Και είναι μια σάτιρα κάτω από τον καυτό μεσογειακό ήλιο...

«Greed» στη Μύκονο! Μάικλ Γουίντερμποτομ και Στιβ Κούγκαν μόλις τελείωσαν τα γυρίσματα της ταινίας τους στο ελληνικό νησί

Η νέα ταινία του Μάικλ Γουίντερμποτομ λέγεται «Greed» και πρωταγωνιστεί ο Στιβ Κούγκαν: υποδύεται έναν δισεκατομμυριούχο του παγκόσμιου εμπορίου που, για να γιορτάσει τα 60ά του γενέθλια, διοργανώνει ένα πάρτι στη Μύκονο, με καλεσμένη την αφρόκρεμα του κόσμου της μόδας και μπόλικα σελέμπριτι.

Δείτε ακόμη: Ο Τζον Σι Ράιλι και ο Στιβ Κούγκαν είναι ο Χοντρός και ο Λιγνός στο τρέιλερ του «Stan & Ollie»

Το ρόλο επρόκειτο, αρχικά, να ενσαρκώσει ο Σάσα Μπάρον Κόεν, τη θέση του όμως στην πορεία πήρε ο Στιβ Κούγκαν που, άλλωστε, είναι πια «μόνιμος» συνεργάτης του Γουίντερμποτομ, με συμμετοχές στα «24 Hour Party People», «The Look of Love» και τα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά «The Trip». Το καστ συμπληρώνουν η Αϊλα Φίσερ, ο Ντέιβιντ Μίτσελ, ο Εϊζα Μπάτερφιλντ και, τι καλά, ο Στίβεν Φράι.

Με παραγωγούς τη Sony και το Film4, το σενάριο του «Greed» συνυπογράφουν ο Μάικλ Γουίντερμποτομ και ο Σον Γκρέι του «Veep», ενώ η ταινία, που γυρίστηκε μέσα στο πρόγραμμα του cash rebate του ΕΚΟΜΕ, θα βγει στις αίθουσες την ερχόμενη χρονιά.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες του «Greed» και μην τρομάξετε με τα χρυσά στεφάνια, είναι, όπως είπαμε, σάτιρα!

greed 607

greed 607

greed 607