Buzz

Το «The Great Wall» του Ζανγκ Γιμού θα είναι επικό. Το ίδιο είναι και το νέο... 9λεπτο τρέιλερ του

στα 10

Αν η Κίνα είναι η νέα μεγάλη δύναμη στην κινηματογραφική βιομηχανία, το νέο τρέιλερ του «The Great Wall» με τον Ματ Ντέιμον είναι ό,τι πιο θεαματικό και, να το πούμε, τεράστιο είδατε τελευταία!

Flix Team
Το «The Great Wall» του Ζανγκ Γιμού θα είναι επικό. Το ίδιο είναι και το νέο... 9λεπτο τρέιλερ του

Με τους θεατές της Κίνας να είναι το νέο Ελντοράντο του box office, δεν μοιάζει να εκπλήσσει κανέναν το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι σταρ του Χόλιγουντ πηγαίνουν ανατολικά, ή ότι όλο και περισσότερες αμερικανικές ταινίες γυρίζονται με κινεζικά χρήματα.

Το «The Great Wall» του Ζαν Γιμού, γυρισμένο στα αγγλικά, θέλει τον Ματ Ντέιμον στο ρόλο ενος πολεμιστή πριν από χίλια χρόνια στην Κίνα, ο οποίος μάχεται στο πλευρό των ντόπιων μια στρατιά από τέρατα στα τείχη των συνόρων της χώρας.

Δείτε ακόμη: Θέλετε recap; Ο Ματ Ντέιμον μας θυμίζει όλες τις Bourne ταινίες μέσα σε 90 δευτερόλεπτα!

great wall 607

Κι αν αναρωτιέστε πώς ένας δυτικός βρέθηκε να πολεμά στο πλευρό των Κινέζων (κάτι που υποθέτουμε το φιλμ θα εξηγεί), το ίδιο μοιάζει να αναρωτιέται και μια ολόκληρη στρατιά από αμερικανοασιάτες ηθοποιούς και δημόσια πρόσωπα που βρίσκουν την ταινία ρατσιστική στον τρόπο που δίνει για μια ακόμη φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε έναν λευκό ηθοποιό εκεί που θα έπρεπε να τον έχει ένας ασιάτης. Βεβαίως το μεγάλο κοινό τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Κίνα, μάλλον δεν θα έχει τις ίδιες ανησυχίες, αφού όσα υλικά έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα υπόσχονται θέαμα, ειδικά εφέ, τέρατα και τον Ματ Ντέιμον.

Δείτε ακόμη: Ο Τζέιμς Κόρντεν είναι ο stunt double του Ματ Ντέιμον στο «Jason Bourne»

great wall 607

Δείτε εδώ το πρώτο τρέιλερ του «The Great Wall».


Δείτε παρακάτω το δεύτερο, ακόμα πιο εντυπωσιακό τρέιλερ του « The Great Wall» που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο 2016.


Και, τέλος, δείτε το ολοκαίνουριο τρέιλερ του «The Great Wall» που, χωρίς να νιώθει την ανάγκη να είναι λακωνικό, εκτείνεται σε 9 ολόκληρα λεπτά κι είναι γεμάτο φρέσκες και πληθωρικές σκηνές δράσης.


Δείτε ακόμη: