Buzz

«Gone Girl»: O Ντείβιντ Φίντσερ σκηνοθετεί την Ρις Γουίδερσπουν!

στα 10

Η Ρις Γουίδερσπουν αγόρασε τα δικαιώματα του best-seller της Γκίλιαν Φλιν «Gone Girl» και οι φήμες θέλουν τον Ντέιβιντ Φίντσερ να ενδιαφέρεται πολύ να το μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη. Θα είναι όμως αυτή η επόμενη ταινία του;

«Gone Girl»: O Ντείβιντ Φίντσερ σκηνοθετεί την Ρις Γουίδερσπουν!

Τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο για το ποια τελικά θα είναι η νέα ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ.

Από τη μία εκρεμμεί το θέμα με τις «20.000 Λεύγες κάτω από τη Θάλασσα» που φαίνεται να έχει «ναυαγήσει» προσωρινά (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Από την άλλη εκρεμμεί το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Στιγκ Λάρσον «Το Κορίτσι που Επαιζε με τη Φωτιά», που ο Φίντσερ δεν ξέρει καν αν θα αναλάβει και που σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να μπει σε παραγωγή πριν το 2014.

Ανάμεσα σε αυτά, τον τελευταίο καιρό, το όνομα του Φίντσερ ακούστηκε για την «Κλεοπάτρα» με την Αντζελίνα Τζολί, για το 7ο μέρος του «Πολέμου των Αστρων» και μόλις πρόσφατα για το «Gone Girl», τη διασκευή του ομώνυμου best-seller της Γκίλιαν Φλιν, τα δικαιώματα του οποίου αγόρασε η Ρις Γουίδερσπουν και που όλα δείχνουν πως ενδιαφέρει τον Φίντσερ περισσότερο απ' όλα τα παραπάνω.

gone

Το «Gone Girl», που κυκλοφόρησε το 2012, αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που εξαφανίζεται την ημέρα της πέμπτης επετείου του γάμου της, με τα στοιχεία κατηγορίας να βαρύνουν πριν από οποιονδήποτε το σύζυγό της και σε άμεση σύνδεση με το «7even» περιέχει και ένα μυστηριώδες κουτί που κρύβει ένα τραγικό μυστικό!

Ντέιβιντ, βιάσου να αποφασίσεις, γιατί δεν μπορούμε να περιμένουμε!

Περισσότερος Ντέιβιντ Φίντσερ: