Buzz

Προσδεθείτε: πρώτο teaser από το «Gone Girl» του Ντέιβιντ Φίντσερ

στα 10

Με το τρέιλερ να έρχεται τη Δευτέρα, παίρνουμε πρώτη γεύση 20 δευτερολέπτων από το νέο θρίλερ του Ντέιβιντ Φίντσερ και τα βασικά συστατικά του.

Προσδεθείτε: πρώτο teaser από το «Gone Girl» του Ντέιβιντ Φίντσερ

Αν έχετε διαβάσει το ομώνυμο βιβλίο της Τζίλιαν Φλιν που κυκλοφορεί στα ελληνικά ως «Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε» (από τις εκδόσεις Μεταίχμιο σε μετάφραση της Βάσιας Τζανακάρη), θα ξέρετε ήδη ότι από την αρχή ως το τέλος τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, σε ένα ανάγνωσμα που τραβά συνεχώς το χαλί των προσδοκιών κάτω από τα πόδια σου με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Η ιστορία του ακολουθεί τον Νικ Νταν και τη γυναίκα του, Εϊμι, δυο δημοσιογράφους από τη Νέα Υόρκη που όταν βρίσκονται χωρίς δουλειά εγκαταλείπουν τη μεγαλούπολη για μια επαρχιακή πόλη στο Μιζούρι. Εκείνη είναι όμορφη, έξυπνη και έξω από τα νερά της. Εκείνος μοιάζει γοητευτικός, αλλά νάρκισσος και ψεύτης. Ο γάμος τους δείχνει τέλειος στους απ΄ έξω, αλλά όταν η Εϊμι εξαφανίζεται στην πέμπτη επέτειό γάμου τους, όλες οι υποψίες πέφτουν πάνω στον Νικ.

Αυτή η κυνική ματιά στο γάμο και την αγάπη, δομημένη σαν ένα αγωνιώδες θρίλερ στο οποίο δεν μπορείς σχεδόν ποτέ να εμπιστευτείς κανέναν από τους δύο αφηγητές, τράβηξε σχεδόν αμέσως την προσοχή του Ντέιβιντ Φίντσερ προς μεγάλη χαρά της Φλιν που από την αρχή τον είχε στο μυαλό της ως τον ιδανικό σκηνοθέτη για να το μεταφέρει στο σινεμά. «Οταν έγραφα το “Χαμένο Κορίτσι”, υπήρχαν σημεία που σκεφτόμουν “ο Ντέιβιντ Φίντσερ θα έκανε πολύ καλή δουλειά με αυτή τη σκηνή”. Σκεφτόμουν ότι θα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να εισάγει στις εικόνες την απαραίτητη δόση κακίας και σκοτεινιάς».

Και πράγματι ο Ντέιβιντ Φίντσερ επέλεξε το «Gone Girl» ως επόμενη ταινία του μετά την τεράστια επιτυχία του «Κοριτσιού με το Τατουάζ», με πρωταγωνιστές τον Μπεν Αφλεκ και τη Βρετανίδα Ρόζαμουντ Πάικ στους κεντρικούς ρόλους, τον Νιλ Πάτρικ Χάρις από δίπλα, τους Τρεντ Ρέζνορ και Ατικους Ρος, όπως ήταν αναμενόμενο, στο σάουντρακ κι ένα διαφορετικό τέλος στην ιστορία, γραμμένο από την ίδια την Τζίλιαν Φλιν.

Το «Gone Girl» θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 3 Οκτωβρίου και τη Δευτέρα, 14 Απριλίου περιμένουμε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας. Για ορεκτικό, δείτε παρακάτω το ολοκαίνουριο teaser που κυκλοφόρησε, με διάρκεια μόνο 20 δευτερόλεπτα, αλλά με την ενδεικτική ατμόσφαιρα, στοιχεία της πλοκής, μουσική και… σκοτάδι!

Διαβάστε περισσότερα για το «Gone Girl»: