Φεστιβάλ / Βραβεία

Χρυσές Σφαίρες 2014 / Οι προβλέψεις του Flix: Σκηνοθεσία

στα 10

Την Κυριακή 12 Ιανούαριου 2014 (προς ξημερώματα Δευτέρας) θα λάβει χώρα η 71η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Μέχρι τότε, αναλύουμε τα φαβορί, τα αουτσάιντερ και τις εκπλήξεις, προβλέποντας τους τελικούς νικητές σε κάθε κατηγορία.

Flix Team
Χρυσές Σφαίρες 2014 / Οι προβλέψεις του Flix: Σκηνοθεσία
Ο Στιβ ΜακΚουίν μαζί με τον Τσιγουετέλ Ετζιοφόρ στα γυρίσματα του «12 Χρόνια Σκλάβος»

Αν μπορεί κάποιος να κάνει μια ασφαλή πρόβλεψη για το ποιος θα επικρατήσει στην κατηγορία της Καλύτερης Σκηνοθεσίας, τα προγνωστικά και οι πιθανότητες γέρνουν υπέρ του Στιβ ΜακΚουίν για το «12 Χρόνια Σκλάβος», παρόλο το γεγονός πως τόσο ο Αλφόνσο Κουαρόν για το «Gravity», όσο και ο Ντέιβιντ Ο. Ράσελ για τον «Οδηγό Διαπλοκής» βρίσκονται στην πεντάδα για να κερδίσουν και έρχονται ενισχυμένοι από το συνολικό προβάδισμα των ταινιών τους στις υποψηφιότητες.

Κάποιος από τους τρεις θα φύγει σίγουρα με τη Χρυσή Σφαίρα, πράγμα που θα εξαρτηθεί και από το ποια ταινία θα επικρατήσει στην Καλύτερη Ταινία, τόσο στην κατηγορία του Δράματος όσο και στην κατηγορία Κωμωδία ή Μιούζικαλ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Πολ Γκρίνγκρας για το «Captain Phillips» και Αλεξάντερ Πέιν για το «Nebraska» θα μείνουν για πάντα με την υποψηφιότητα, ενώ μετά από χρόνια όλοι θα θυμούνται τη χρονιά που στην κατηγορία της Καλύτερης Σκηνοθεσίας δεν βρέθηκε θέση για τον Μάρτιν Σκορσέζε για το «Λύκο της Wall Street», για τους Ιθαν και Τζόελ Κοέν για το «Inside Llewyn Davis» και για τον Σπάικ Τζόουνς για το «Her».

Οι πέντε υποψήφιοι για τη Χρυσή Σφαίρα Σκηνοθεσίας είναι:

  • Στιβ ΜακΚουίν για το «12 Χρόνια Σκλάβος»
  • Αλφόνσο Κουαρόν για το «Gravity»
  • Αλεξάντερ Πέιν για το «Nebraska»
  • Πολ Γκρίνγκρας για το «Captain Phillips»
  • Ντέιβιντ Ο. Ράσελ για τον «Οδηγό Διαπλοκής»

[«Δείτε» την 71η απονομή των Χρυσών Σφαιρών την Κυριακή 12 Ιανουαρίου μαζί με το Flix, αφού οι συντάκτες του θα ξενυχτήσουν για να παρακολουθήσουν ζωντανά όλα όσα θα συμβούν στην τελετή μεταφέροντας λεπτό προς λεπτό την ατμόσφαιρα, τους νικητές, τους χαμένους και το παρασκήνιο των βραβείων.]

Περισσότερες προβλέψεις:

Διαβάστε ακόμη: