Φεστιβάλ / Βραβεία

Χρυσές Σφαίρες 2014 / Οι προβλέψεις του Flix: Ταινία Κινουμένων Σχεδίων

στα 10

Την Κυριακή 12 Ιανούαριου 2014 (προς ξημερώματα Δευτέρας) θα λάβει χώρα η 71η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Μέχρι τότε, αναλύουμε τα φαβορί, τα αουτσάιντερ και τις εκπλήξεις, προβλέποντας τους τελικούς νικητές σε κάθε κατηγορία.

Flix Team
Χρυσές Σφαίρες 2014 / Οι προβλέψεις του Flix: Ταινία Κινουμένων Σχεδίων

Με τρεις μόνο υποψηφιότητες και με ηχηρές απουσίες που δικαιολογούνται στην περίπτωση του «The Wind Rises» του Χαγιάο Μιγιαζάκι (ο κανονισμός των Χρυσών Σφαιρών δεν επιτρέπει ξενόγλωσσες ταινίες στην κατηγορία) και παραμένουν αδικαιολόγητες στην περίπτωση του [«Μπαμπούλες Πανεπιστημίου»] της Pixar (https://flix.gr/cinema/mpampoyles-panepisthmioy.html), η εν λόγω κατηγορία αποβαίνει παιχνιδάκι για το «Frozen» της Disney που βρίσκει ουσιαστικά απέναντί του μόνο την τεράστια εμπορική επιτυχία του «Εγώ, ο Απαισιότατος 2» και το... χάος.

Οι συμπαθέστατοι, πλην τίποτα που θα αξίζει να θυμάσαι στο μέλλον «Κρουντς» κλείνουν την τριάδα των υποψήφιων ταινιών κινουμένων σχεδίων, δίνοντας την εικόνα μιας φτωχής χρονιάς για το animation, πράγμα που δεν ισχύει και θα φανεί - ελπίζουμε - όταν ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες των Οσκαρ.

Αυτές είναι οι τρεις υποψήφιες ταινίες στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων:

  • Frozen
  • Εγώ, ο Απαισιότατος 2
  • Οι Κρουντς

[«Δείτε» την 71η απονομή των Χρυσών Σφαιρών την Κυριακή 12 Ιανουαρίου μαζί με το Flix, αφού οι συντάκτες του θα ξενυχτήσουν για να παρακολουθήσουν ζωντανά όλα όσα θα συμβούν στην τελετή μεταφέροντας λεπτό προς λεπτό την ατμόσφαιρα, τους νικητές, τους χαμένους και το παρασκήνιο των βραβείων.]

Περισσότερες προβλέψεις:

Διαβάστε ακόμη: