Φεστιβάλ / Βραβεία

Χρυσές Σφαίρες 2014 / Οι προβλέψεις του Flix: Α' Γυναικείος Ρόλος - Δράμα

στα 10

Την Κυριακή 12 Ιανούαριου 2014 (προς ξημερώματα Δευτέρας) θα λάβει χώρα η 71η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Μέχρι τότε, αναλύουμε τα φαβορί, τα αουτσάιντερ και τις εκπλήξεις, προβλέποντας τους τελικούς νικητές σε κάθε κατηγορία.

Flix Team
Χρυσές Σφαίρες 2014 / Οι προβλέψεις του Flix:  Α' Γυναικείος Ρόλος - Δράμα
Η Κέιτ Μπλάνσετ είναι η «Θλιμμένη Τζάσμιν»

H Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας σε Δράμα έχει ήδη δοθεί. Οπως ακριβώς έχει συμβεί και με το Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου.

Αν χάσει η Κέιτ Μπλάνσετ για τη «Θλιμμένη Τζάσμιν», τότε κάτι πολύ σοβαρό θα έχει συμβεί στα γρανάζια της βιομηχανίας και το όλο πράγμα θα πρέπει να σεταριστεί από την αρχή.

Μοναδική απειλή της, η Σάντρα Μπούλοκ που έρχεται - με την καλύτερη ερμηνεία της καριέρας της - με τη φόρα των πολλών υποψηφιοτήτων του «Gravity», αλλά θα πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ για να αγγίξει την κοσμική αποδοχή πως στο ρόλο μιας νέας Μπλανς Ντιμπουά η Κέιτ Μπλάνσετ μεγαλουργεί με έναν τρόπο που σπάνια βλέπουμε στη μεγάλη οθόνη.

Οι πέντε υποψήφιες κυρίες είναι:

  • Κέιτ Μπλάνσετ για το «Θλιμμένη Τζάσμιν»
  • Σάντρα Μπούλοκ για το «Gravity»
  • Τζούντι Ντεντς για το «Philomena»
  • Kέιτ Γουίνσλετ για το «Labor Day»
  • Εμα Τόμσον για το «Η Μαγική Ομπρέλα»

Δείτε την Κέιτ Μπλάνσετ να μεγαλουργεί σε μια σκηνή από το «Θλιμμένη Τζάσμιν»:


[«Δείτε» την 71η απονομή των Χρυσών Σφαιρών την Κυριακή 12 Ιανουαρίου μαζί με το Flix, αφού οι συντάκτες του θα ξενυχτήσουν για να παρακολουθήσουν ζωντανά όλα όσα θα συμβούν στην τελετή μεταφέροντας λεπτό προς λεπτό την ατμόσφαιρα, τους νικητές, τους χαμένους και το παρασκήνιο των βραβείων.]

Περισσότερες προβλέψεις:

Διαβάστε ακόμη: