Φεστιβάλ / Βραβεία

Χρυσές Σφαίρες 2020: Η μεγάλη επιστροφή του Ρίκι Τζερβέιζ

στα 10

Δέστε τις ζώνες σας: ο Ρίκι Τζερβέιζ υπέγραψε και θα είναι ο οικοδεσπότης της 77ης τελετής απονομής Χρυσών Σφαιρών! Μπορεί το οξυδερκές του ανιέρο χιούμορ να συμβαδίσει με τις επιταγές της νέας εποχής; Θα το μάθουμε στις 5 Ιανουαρίου.

Χρυσές Σφαίρες 2020: Η μεγάλη επιστροφή του Ρίκι Τζερβέιζ

Το enfant terrible των τελετών απονομής των Golden Globes, ο βρετανός αθεόφοβος (κυριολεκτικά!) κωμικός που έφερε τα πάνω κάτω στην έννοια «οικοδεσπότης» όταν ανέβηκε 4 προηγούμενες φορές στη σκηνή του Beverly Hilton Hotel και πήρε σβάρνα το Χόλιγουντ και τα άπλυτά του με φρέσκο, αιρετικό χιούμορ, ο Ρίκι Τζερβέιζ... επιστρέφει. Με ένα μεγάλο στοίχημα: πόσο politically incorrect μπορεί να γίνει; Πόσο μπορεί να αποδείξει ότι το «καυστικός» δεν είναι συνώνυμου του «κάφρου»;

Πάντως ένα είναι τόσο σίγουρο, όσο και το ψηλό ποτήρι ουίσκι που θα τον περιμένει στο πόντιουμ: πρέπει να δέσουμε τις ζώνες μας. Ο Τζερβέιζ είναι αφοπλιστικός και αιφνίδιος, άγριος, απρόσμενος κι ασταμάτητος. Ειδικά τώρα που, όπως λέει, η 5η θα είναι και η τελευταία του φορά. Τι έχει να χάσει;

Ricky Gervais 607

«Για ακόμα μία φορά, μού έκαναν μία πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Ομως αυτή θα είναι σίγουρα η τελευταία μου φορά - κι αυτό κάνει το χαρακτήρα της βραδιάς ιδιαίτερα διασκεδαστικό για μένα...» δήλωσε (απειλητικά;) ο Τζερβέιζ.

«Οταν ο Ρίκι Τζερβέιζ αναλαμβάνει την παρουσίασει των Golden Globes, να είμαστε σίγουροι ότι για τίποτα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι» συμπλήρωσε κι ο Πρόεδρος της Ενωσης των Ξένων Ανταποκριτών στο Λος Αντζελες, Λορέντζο Σόρια.

Διαβάστε ακόμα: Ποιος είναι ο Ρίκι Τζερβέιζ; Γνωρίστε τον... ένα τολμηρό αστείο τη φορά!

Ricky Gervais Golden Globes 607 1

Να θυμίσουμε ότι ο Τζερβέιζ, ο οποίος ανέλαβε οικοδεσπότης των Χρυσών Σφαιρών το διάστημα 2010-2012 και μετά επέστρεψε για ακόμα μια φορά το 2016 είχε πράγματι αιφνιδιάσει (ειδικά την πρώτη χρονιά) το Χόλιγουντ με αστεία που διαπερνούσαν την λαμπερή, σιλικονάτη επιδερμίδα των celebrities και χτυπώντας νεύρο:

  • «Κοιτάω κάτω στην αίθουσα και βλέπω όλα αυτά τα υπέροχα πρόσωπα που είναι απόψε μαζί μας. Πραγματικά έκαναν εξαιρετική δουλειά φέτος... οι πλαστικοί χειρουργοί!».
  • «Ολα φέτος ήταν τρισδιάστατα! Εκτός από τους χαρακτήρες στο "Tourist". Ω αισθάνομαι άσχημα για αυτό το αστείο γιατί δεν είδα την ταινία - αλλά την είδε και κανείς;».
  • «Ελπίζω να μην προσέβαλα κανέναν. Φταίει το ποτό. Δεν πίνω πολύ, πίνω όσο και κάθε άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Μεταφορά που δε δουλεύει αν μένεις δίπλα στον Μελ Γκίμπσον...»
  • «Επίσης υποψήφιοι απόψε για το «I Love You Phillip Morris», οι Τζιμ Κάρεϊ και Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, δύο στρέιτ ηθοποιοί που προσποιήθηκαν τους γκέι. Το αντίθετο δηλαδή από αυτό που κάνουν διάσημοι ηθοποιοί και Σαϊεντολόγοι. Ω, οι δικηγόροι μου βοήθησαν να συντάξω αυτό το αστείο...»

Ricky Gervais Golden Globes 607 2

Δείτε παρακάτω το πρώτο σποτάκι για τις Χρυσές Σφαίρες 2020 που κυκλοφόρησε:


Απολαύστε μερικές από τις παλιότερες καλύτερες στιγμές του Ρίκι Τζερβέιζ ως οικοδεσπότη των Golden Globes και υπομονή μέχρι τις 5 Ιανουαρίου:


Διαβάστε και δείτε περισσότερα: