Φεστιβάλ / Βραβεία

Χρυσές Σφαίρες 2019: Το «ευχαριστώ» του Μπράιαν Σίνγκερ

στα 10

Η ταινία του κέρδισε τη μεγαλύτερη διάκριση, ο ίδιος όμως όχι μόνο δεν ήταν εκεί, αλλά δεν αναφέρθηκε σε κανέναν ευχαριστήριο λόγο.

Χρυσές Σφαίρες 2019: Το «ευχαριστώ» του Μπράιαν Σίνγκερ

O Μπράιαν Σίνγκερ είναι τυπικά, αλλά και ουσιαστικά ο σκηνοθέτης του «Bohemian Rhapsody», παρά την απόλυσή του μετά από τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και την επικείμενη κατηγορία του για βιασμό ενός 17χρονου, αλλά και τις ιστορίες γύρω από το όνομά του που συνεχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Ακόμη και μετά την αντικατάστασή του από τον Ντέξτερ Φλέτσερ, ο Μπράιαν Σίνγκερ δεν αφαιρέθηκε από τους τίτλους της ταινίας, αλλά παραμένει επίσημα ο σκηνοθέτης της και αυτός που το όνομά του δεν αναφέρθηκε ούτε μια φορά στην 76η απονομή των Χρυσών Σφαιρών, εκεί όπου το «Bohemian Rhapsody» έκανε την ανατροπή και κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας στην κατηγορία του Δράματος, προσθέτοντας ακόμη ένα βραβείο στο αναμενόμενο του Ράμι Μάλεκ στον Α' Ανδρικό Ρόλο σε Δράμα.


Διαβάστε και δείτε ακόμη:


Με ένα ποστ στη σελίδα του στο Instagram και μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας, ο Μπράιαν Σίνγκερ έκανε αισθητή την «απουσία» του, γράφοντας «Τι τιμή. Ευχαριστώ τους Ξένους Ανταποκριτές στο Χόλιγουντ»:

View this post on Instagram

What an honor. Thank you #HollywoodForeignPress

A post shared by Bryan Singer (@bryanjaysinger) on

Αν προσέξετε στα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία, εκτός από ανθρώπους που συγχαίρουν τον Μπράιαν Σίνγκερ, υπάρχουν και άλλοι που υπενθυμίζουν τις κατηγορίες εναντίον του, όπως έκαναν και όταν η Ελσι Φίσερ του «Eighth Grade» δήλωσε τη χαρά της για τη νίκη της ταινίας στο Twitter.


Διαβάστε και δείτε ακόμη: