Buzz

Χρυσές Σφαίρες 2017: ο οικοδεσπότης Τζίμι Φάλον παρουσιάζει το πρώτο teaser για τη μεγάλη βραδιά

στα 10

Ο Τζίμι Φάλον θα είναι ο πρωταγωνιστής της 74ης τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Και μας το αποκαλύπτει με το πιο λαμπερό... χριστουγεννιάτικο fail!

Χρυσές Σφαίρες 2017: ο οικοδεσπότης Τζίμι Φάλον παρουσιάζει το πρώτο teaser για τη μεγάλη βραδιά

Tα Golden Globes 2017 είναι η πιο fun βραδιά βραβείων - όλοι τρώνε, πίνουν και ακούν τον οικοδεσπότη να λέει politically incorrect αλήθειες για το Χόλιγουντ. Ή τουλάχιστον αυτό συνέβαινε όσο ο Ρίκι Τζερβέις ή το δίδυμο Τίνα Φέι - Είμι Πόλερ κρατούσαν το μικρόφωνο επί σκηνής.

Διαβάστε κι αυτό: Επειδή δεν έχει ήδη αρκετά: Η Μέριλ Στριπ θα παραλάβει το Βραβείο Σεσίλ Μπ. ΝτεΜιλ στις Χρυσές Σφαίρες!

Φέτος, αναλαμβάνει ο Τζίμι Φάλον, ο παρουσιαστής του «The Tonight Show». To fun είναι σίγουρο, αλλά το politically incorrect, όχι. Ο Φάλον έχει χτίσει καριέρα ως το καλό παιδί της late night television. Αλλά για να δούμε τι άσσους κρύβει στο μανίκι του σμόκιν του.

Δείτε κι αυτό: Τι μπορεί να συμβεί όταν ο Τζίμι Φάλον έχει καλεσμένους τους Μάρτιν Σορτ και Στιβ Μάρτιν; (τα πάντα!)

Jimmy Fallon Golden Globes 2017

Μέχρι την τελετή απονομής των 74ων Χρυσών Σφαιρών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιανουαρίου του 2017, ας απολαύσουμε το πρώτο teaser-promo, που θέλει τον Φάλον να αποκαλύπτει στον Questlove, τον ντράμερ των Roots, της μπάντας του Tonight Show, ότι θα είναι ο οικοδεσπότης της βραδιάς.

.

Διαβάστε περισσότερα: