Buzz

Shame! Η Γκλεν Κλόουζ διέκοψε την ερμηνεία της στο θεατρικό «Sunset Boulevard» για να κατσαδιάσει θεατή που έβγαζε φωτογραφίες

στα 10

Ποιος είδε την Γκλεν Κλόουζ και δεν τη φοβήθηκε! Η ηθοποιός σταμάτησε την παράσταση του «Sunset Boulevard» στο Μπρόντγουεϊ για να επιπλήξει ενοχλητικό θεατή.

Shame! Η Γκλεν Κλόουζ διέκοψε την ερμηνεία της στο θεατρικό «Sunset Boulevard» για να κατσαδιάσει θεατή που έβγαζε φωτογραφίες

Η Γκλεν Κλόουζ επέστρεψε φέτος δυναμικά στο θεατρικό σανίδι προκειμένου να υποδυθεί τη θρυλική Νόρμα Ντέσμοντ στο «Sunset Boulevard», τη μιούζικαλ διασκευή του Αντριου Λόιντ Βέμπερ στην ομώνυμη ταινία που σκηνοθέτησε ο Μπίλι Γουάιλντερ το 1950, επαναλαμβάνοντας τον ίδιο ρόλο που της χάρισε ένα βραβείο Τόνι 22 χρόνια πριν.

Η πλειοψηφία των κριτικών για την ερμηνεία της είναι, όπως και τότε, διθυραμβικές, μόνο που κάτι έχει αλλάξει. Και δεν μιλάμε για αυτά που συμβαίνουν πάνω στη σκηνή. Αλλά για την κουλτούρα των θεατών που δεν μπορούν πια να αρκεστούν στο βίωμα της στιγμής, αλλά πρέπει ταυτόχρονα να το απαθανατίσουν και να το μοιραστούν πάραυτα στα social media.

Διαβάστε ακόμη: «Ολα για την Εύα»: Η Κέιτ Μπλάνσετ στα χνάρια της Μπέτι Ντέιβις

Glenn Close Sunset Boulevard 607 Η Γκλεν Κλόουζ σε στιγμιότυπο από την παράσταση του 1994

Κάτι τέτοιο συνέβη περίπου κατά τη διάρκεια μιας από τις πρόσφατες παραστάσεις του «Sunset Boulevard» στο Μπρόντγουεϊ, την περασμένη Πέμπτη. Μόνο που η Γκλεν Κλόουζ δεν ήταν διατεθειμένη να το αφήσει να περάσει έτσι, αλλά διέκοψε την παράσταση φροντίζοντας να ξεφτιλίσει με συνοπτικές διαδικασίες τον θεατή που διέκοψε την αυτοσυγκέντρωσή της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, όταν πρόσεξε κάποιον από το κοινό να βγάζει φωτογραφίες κατά τη διάρκεια μιας από τις σκηνές της, εξοργισμένη, σταμάτησε να παίζει και άρχισε να κατσαδιάζει τον υπεύθυνο: «Ζητώ συγνώμη. Σταματήστε την παράσταση. Κάποιος εκεί βγάζει φωτογραφίες. Πρέπει να ξέρετε πόσο αποπροσανατολιστικό και αγενές είναι αυτό», φώναξε προς το μέρος του. «Λοιπόν, ή θα κάνουμε παράσταση ή θα κάνουμε φωτογράφιση!».

Κι αφού εκτονώθηκε, δήλωσε: «ΟΚ, ας το πάρουμε από την αρχή», και συνέχισε σαν να μη είχε συμβεί τίποτα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο υπαίτιος θα το σκεφτεί πολύ καλά προτού επιχειρήσει κάτι παρόμοιο.

Δείτε την Γκλεν Κλόουζ σε ένα απόσπασμα από την παράσταση παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη

Glenn Close Sunset Boulevard 607