Buzz

Με τα κορίτσια του «Girls» στα γυρίσματα του 5ου κύκλου

στα 10

H Λίνα Ντάναμ και η παρέα των «Girls» της στους δρόμους της Νέας Υόρκης, προσφέρουν τα πρώτα κλου για το τι πρέπει να περιμένουμε από τον 5ο κύκλο της σειράς.

Με τα κορίτσια του «Girls» στα γυρίσματα του 5ου κύκλου

To «Girls» ολοκλήρωσε τον 4ο κύκλο του με τις φίλες να τραβούν το διαφορετικό δρόμο τους, με άλλη αυτοπεποίθηση και χωρίς να κουβαλούν τα βάρη των ανδρών της ζωής τους. Η Χάνα απέρριψε την προσφορά του Ανταμ να τα ξαναβρούν («συγγνώμη, δεν μπορώ να το κάνω αυτό»), η Μάρνι διαπίστωσε ότι ο αρραβώνας της με το άλλο μισό του μουσικού διδύμου, τον Ντέζι, ήταν μια αυταπάτη (όταν αυτός την παράτησε και δεν εμφανίστηκε ποτέ στην συναυλία τους, πήρε την κιθάρα της και τα πάτησε στα πόδια της μόνη της), η Σοσάνα αποδέχθηκε μία δουλειά στην Ιαπωνία και η Τζέσα αποφάσισε να γίνει θεραπεύτρια.

Δείτε ακόμα και γελάστε: Οταν η «Χάνα» του «Girls» έπιασε δουλειά στην late night TV: Δείτε το βίντεο!

Αυτή την εποχή, η Λίνα Ντάναμ και τα κορίτσια της βρίσκονται στα γυρίσματα του 5ου κύκλου και τα social media συχνά πυκνά βγάζουν φωτογραφίες τους στους δρόμους της Νέας Υόρκης που προσφέρουν κάποια στοιχεία για το τι μπορεί να συμβεί στο άμεσο μέλλον της σειράς.

Διαβάστε ακόμα: Η Λίνα Ντάναμ ψηφίζει το ΤΟΡ 10 αγαπημένων ταινιών της για την Criterion και... εκπλήσσει!

Για παράδειγμα η Μάρνι θα έχει ακόμα περισσότερες αυτοκαταστροφικές στιγμές: η εικόνα της να περπατά θλιμμένη, ξυπόλητη, βρεγμένη, με μακριά τουαλέτα στο Μπρούκλιν προδίδει ότι θα περάσει από χίλια κύμματα - ίσως και κυριολεκτικά. Επίσης έχουμε cameo (?) της Λούσι Λιου και ενός αγνώριστου σχεδόν Ανταμ σε ρόλο άστεγου της Νέας Υόρκης.

Ρίξτε μια ματιά:

Girls-Set-03

Girls-Set-04

Girls-Set-05

Girls-Set-02

Girls-Set-01

Διαβάστε ακόμα: