Buzz

Γιορτινή κατάθλιψη: Πως θα ήταν σήμερα τα Χριστούγεννα του Τσάρλι Μπράουν

στα 10

Αν τα Peanuts μεγάλωναν, αποκτούσαν ρυτίδες και αληθινά προβλήματα, θα γιόρταζαν ακόμη τα Χριστούγεννα; Και ο Σνούπι; Τι θα είχε απογίνει ο Σνούπι;

Γιορτινή κατάθλιψη: Πως θα ήταν σήμερα τα Χριστούγεννα του Τσάρλι Μπράουν

Αγαπημένοι και αξιαγάπητοι, οι χαρακτήρες του Τσαρλς Σουλτζ, πατέρα των Peanuts, έχουν συντροφέψει εκατομμύρια πιτσιρίκια στην πορεία προς την ενηλικίωση -κι ακόμη πιο πέρα.

Κι ανάμεσα σε άλλα, μας έχουν χαρίσει μια από τις πιο αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες, το «A Charlie Brown Christmas», ένα από τα φιλμ που αποτελούν για πολλούς μια ακόμη παράδοση των ημερών, σχεδόν τόσο απαραίτητη, όσο και το να στολίζεις δέντρο (διαβάστε εδώ τα πάντα για την ταινία).

Μόνο που για όσους αρέσκονται να επιστρέφουν στην εποχή της παιδικής τους αθωότητας παρέα με τον Τσάρλι Μπράουν κάθε Χριστούγεννα ίσως βρεθούν μπροστά σε μια μάλλον δυσάρεστη έκπληξη, με το βίντεο που ακολουθεί.

Το Animation Domination, ένα animated show του Fox Channel, δοκίμασε να φανταστεί πως θα ήταν τα Χριστούγεννα, αν ο Τσάρλι και οι φίλοι του είχαν φτάσει στην μέση ηλικία, ζούσαν στο σήμερα και είχαν πολλά από τα προβλήματα που έχουν οι κανονικοί άνθρωποι γύρω μας.

Δείτε το βίντεο πιο κάτω, αλλά οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε. Το ότι τα credits του φέρνουν στο μυαλό αυτά του «Louie», είναι μόνο η αρχή για ότι θα ακολουθήσει...