Industry

Ο Γιώργος Καρναβάς ανάμεσα στους Παραγωγούς - Future Leaders για το περιοδικό Screen International

στα 10

To επαγγελματικό κινηματογραφικό περιοδικό, συμπεριλαμβάνει τον Ελληνα παραγωγό της εταιρίας Heretic, σε μια λίστα 47 ονομάτων που ξεχωρίζουν παγκοσμίως.

Ο Γιώργος Καρναβάς ανάμεσα στους Παραγωγούς - Future Leaders για το περιοδικό Screen International

Σε μια ετησια λίστα ανθρώπων που αποτελούν τη νέα δύναμη του ανεξάρτητου σινεμά παγκοσμίως, το Screen International επιλέγει στο τελευταίο του τεύχος 47 παραγωγούς που βρίσκονται στη δεύτερη ή τρίτη ταινία τους και που αυτή την στιγμή δουλεύουν σε projects που θα ωθήσουν ακόμη πιο μακριά την καριέρα τους.

«Είναι απίστευτο πόσο έξυπνοι και ενημερωμένοι αυτοί οι νέοι παραγωγοί είναι σχετικα με την δουλειά τους. Ξέροντας πόσο δύσκολο είναι για κάθε παραγωγο να πλοηγηθούν στον κολοσίαια πολύπλοκο κόσμο του σινεμά, πόσο μάλλον για τους νέους που βρισκουν τώρα την θέση τους στην βιομηχανία, δεν μπορούμε παρά να είμαστε εντυπωσιασμένοι απ, όσα έχουν καταφέρει», γράφει ο διευθυντής του Screen Ματ Μίλερ.

O Γιώργος Καρναβάς μαζί με τον Κωνσταντίνο Κοντοβράκη είναι οι επικεφαλής της εταιρίας παραγωγής Heretic, που έχει στο ενργητικό της ταινίες όπως «To Αγόρι Τρώει το Φαγητό του Πουλιου», την «Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά» ή το «Να Κάθεσαι και να Κοιτάς».

Το επόμενο project του Γιώργου Καρναβά είναι η νέα ταινια της Ελίνας Ψύκου «ο Γιος της Σοφίας» που πρόσφατα ενισχύθηκε απο το Eurimages, ένω ένα ακόμη project Heretic, το «Pari» του Σιαμάκ Ετεμάντι, έχει επιλεθεί για το «Atelier» της Cinefondation στο φετινό φεστιβάλ των Καννών.

Διαβάστε ακόμη: