Buzz

Το cool τρέιλερ της εβδομάδας: «Gimme Danger», Ιγκι Ποπ, The Stooges, Τζιμ Τζάρμους

στα 10

Δε χρειάζεται καν να το πούμε - το ντοκιμαντέρ του Τζιμ Τζάρμους για τους Stooges είναι cool. Και το τρέιλερ του επίσης.

Το cool τρέιλερ της εβδομάδας: «Gimme Danger», Ιγκι Ποπ, The Stooges, Τζιμ Τζάρμους

Αν απόδειξη μιας καλής ταινίας είναι ότι θέλεις να τη βλέπεις ξανά και ξανά για να σε φορτίζει με την ενέργειά της, τότε το «Gimme Danger», το ντοκιμαντέρ του Τζιμ Τζάρμους για τους Stooges είναι μια σπουδαία ταινία. Δεν είναι ότι βλέποντας το «Gimme Danger» καταλαβαίνεις απαραίτητα ότι το έχει σκηνοθετήσει ο Τζιμ Τζάρμους, τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που οι ταινίες μυθοπλασίας του είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους μ' αυτόν τον ισχυρό δεσμό ύφους και πνεύματος και στιλ - είναι «ταινίες Τζάρμους».

Ωστόσο, ίσως κανείς άλλος δημιουργός στον κόσμο δε θα μπορούσε να κάνει ένα τόσο ωραίο και τόσο σωστό ντοκιμαντέρ για τους Stooges, εκτός από τον Τζιμ Τζάρμους.

Διαβάστε ακόμη: «Δεν είναι ένα ντοκιμαντέρ για τον Ιγκι, αλλά για τους Stooges» είπε ο Τζιμ Τζάρμους και σήκωσε τη γροθιά του στον αέρα

Gimme Danger 607 8

Περιμένοντας την πρώτη ελληνική προβολή της ταινίας στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης τον Νοέμβριο (και το «Paterson» του Τζιμ Τζάρμους επίσης), υποδεχόμαστε το τρέιλερ του «Gimme Danger» με ενθουσιασμό που μας κάνει, απλώς, να θέλουμε να... βγάλουμε την μπλούζα μας. Απολαύστε παρακάτω.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: