Buzz

Gilmore Girls: 250 καφέ στην Αμερική θα μετατραπούν «στο καφέ του Λουκ»

στα 10

Το Netflix ετοιμάζει μία μεγάλη έκπληξη στους die hard fans της σειράς που επιστρέφει: για να γιορτάσει το reunion των «Gilmore Girls» μετατρέπει 250 καφέ στην Αμερική σε «Luke's Diner».

Gilmore Girls: 250 καφέ στην Αμερική θα μετατραπούν «στο καφέ του Λουκ»

Πρώτη φορά ανυπομονούμε τόσο να έρθει ο Νοέμβριος. Ομως τότε θα κάνουν πρεμιέρα τα τέσσερα 90λεπτα special επεισόδια του αγαπημένου μας «Gilmore Girls» που θα ακολουθούν τις ηρωίδες μας, Λορελαϊ και Ρόρι, σε περιπέτειες στις τέσσερις εποχές του χρόνου («Gilmore Girls: A Year in the Life»)

Αναπολούμε τα κορίτσια εδώ: To «Gilmore Girls» επιστρέφει κι εμείς το γιορτάζουμε με 45 απολαυστικές στιγμές

Στους ρόλους τους επιστρέφουν όλοι, ναι ακόμα και η Μελίσα ΜακΚάρθι (Σκοτ Πάτερσον, Ρόουζ Αμπντου, Σάλι Στράδερς, Τζάρεντ Πανταλέκι κλπ) Ο μόνος που θα απουσιάζει είναι ο παππούς, καθώς ο Εντουαρντ Χέρμαν πέθανε το 2014. Η γιαγιά, Εμιλι Γκίλμορ, θα είναι χήρα.

Gilmore Lukes cafe 607 1

Δείτε κι αυτό: Το trailer της επιστροφής των «Gilmore Girls» είναι όσο υπέροχο ελπίζαμε να είναι!

Σήμερα μαθαίνουμε ότι το Netflix πήρε μία υπέροχη πρωτοβουλία για το μάρκετινγκ του πρότζεκτ: θα μετατρέψει 250 καφέ σε όλη την Αμερική ως πιστά αντίγραφα του diner του Λουκ. Τα 250 «Luke’s Diner» θα προσφέρουν δωρεάν καφέ στους φανς της σειράς, φυσικά.

Αρχικά, η ιδέα ξεκίνησε στο Ντιτρόιτ - ο ιδιοκτήτης του «Eater Detroit » συμφώνησε με το Netflix να μετατρέψει το χώρο σε «Luke's Diner». Μετά η ιδέα απλώθηκε σε όλες τις πολιτείες της Αμερικής και διαφορετικούς χώρους.

Gilmore Lukes cafe 607 2

Η ματαμόρφωση θα γίνει στις 5 Οκτωβρίου και τα καφέ θα χαρίζουν κούπες καφέ, αλλά θα πουλάνε φυσικά και εμπόρευμα της σειράς: ποδιές, βιβλία μαγειρικής και T-shirts με τη στάμπα «Τhe Luke’s Diner essentials».

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη λίστα των καφέ που θα μετατραπούν στο townofstarshollow.org

Gilmore Lukes cafe 607 3

Τα καφέ θα είναι ανοιχτά από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12, όμως οι παραγωγοί προειδοποιούν: αν θέλει κανείς να προλάβει το εμπόρευμα πρέπει να έρθει νωρίς. Τα συλλεκτικά αντικείμενα είναι περιορισμένης ποσότητας.

Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει...

Διαβάστε περισσότερα: