Buzz

Stars Hollow forever! Δείτε το πρώτο επίσημο trailer των «Gilmore Girls»

στα 10

Ενας μήνας έμεινε! Τα «Gilmore Girls» αποκαλύπτουν το πρώτο επίσημο trailer και τα πρώτα μυστικά τους. Διαβάστε αναλυτικά και πατήστε το play!

Stars Hollow forever! Δείτε το πρώτο επίσημο trailer των «Gilmore Girls»

Eχουμε κάθε λόγο να ευχαριστήσουμε κι εμείς: ξεκινώντας από την Ημέρα των Ευχαριστιών, η Eϊμι Σέρμαν-Παλαντίνο θα επιστρέψει για να ολοκληρώσει την αγαπημένη μας σειρά, το «Gilmore Girls» στο Netflix, με τέσσερα 90λεπτα επεισόδια - ένα για κάθε εποχή του χρόνου, για αυτό κι ο τίτλος («Gilmore Girls: A Year in the Life»).

Αναπολούμε τα κορίτσια εδώ: To «Gilmore Girls» επιστρέφει κι εμείς το γιορτάζουμε με 45 απολαυστικές στιγμές

Gilmore Girls trailer 607

Μετά από ένα πρώτο teaser που κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα, σήμερα κυκλοφορεί το επίσημο trailer και η σειρά μας αποκαλύπτει μερικά από τα μυστικά της:

  • Μητέρα και κόρη συνεχίζουν να σαβουρώνουν delivery με την ίδια αξιολάτρευτη μανία.
  • Οπως επίσης συνεχίζουν τις ξεκαρδιστικές αναφορές στην ποπ κουλτούρα («Στο δημαρχείο υπάρχει debate για το αν πρέπει να ξεφορτωθούμε τον τηλεφωνικό θάλαμο» / «Και που θα αλλάζει ο Superman, όταν πρέπει να μας σώζει από τον Μπεν Αφλεκ;» / «Κι εγώ έκανα το ίδιο εξαίσιο σχόλιο!»)
  • Η Ρόρι περνάει την κρίση του «δεν ξέρω τι θέλω να κάνω τελικά στη ζωή μου» και γυρίζει τον κόσμο («ως ένας άλλος Τζακ Κέρουακ» όπως την υπερασπίζεται η μαμά της).
  • Η Λόρελαϊ περνάει την κρίση μέσης ηλικίας κι αναρωτιέται (σε σχέση με τον Λουκ) «Είμαστε ευτυχισμένοι, έτσι δεν είναι;»

Διαβάστε ακόμη: TV preview: Τι καινούριο θα δούμε το υπόλοιπο 2016

Gilmore Girls Trailer 607 2

  • Η γιαγιά, Εμιλι Γκίλμορ, θρηνεί τον σύζυγό της με ένα τεράστιο πορτρέτο και αδειάζοντας το σπίτι από τα περιττά (ακολουθώντας το trend της γιαπωνέζας Marie Kondo «πέταξε ό,τι δεν σε κάνει ευτυχισμένη»)
  • Oλοι οι παλιοί ηθοποιοί επιστρέφουν - ναι, και η Μελίσα Μακάρθι που κουβαλά το ειδικό της βάρος και τα σεξουαλικά της ινουέντο στη μοναδική της στιγμή στο trailer.

Διαβάστε ακόμη: Gilmore Girls - 250 καφέ στην Αμερική θα μετατραπούν «στο καφέ του Λουκ»

Πατήστε το play και μεταφερθείτε στον υπέροχο κόσμο του Stars Hollow!


Διαβάστε περισσότερα για την μικρή οθόνη εδώ: