Buzz

H Τζίλιαν Αντερσον σκιτσάρει το πορτρέτο της

στα 10

Και μιλά με ευθύτητα και χιούμορ για τον εαυτό της, στην εφημερίδα Guardian.

H Τζίλιαν Αντερσον σκιτσάρει το πορτρέτο της

«Ολοι νομίζουμε ότι εξαιρούμαστε, ότι δεν πρόκειται να συμβεί σε μας, αλλά όταν τα πράγματα άρχισουν ν' αλλάζουν και η υφή του δέρματός μου μαζί τους, σχεδόν μπερδεύτηκα. Σκέφτηκα κάποιος μου κάνει πλάκα, σαν με κάποιο τρόπο να πίστευα πως κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε σε μένα» λέει η ηθοποιός μιλώντας για το χρόνο που περνά και τις αλλαγές που φέρνει.

Η Τζίλιαν Αντεροσν μιλά ανάμεσα σε άλλα στο βίντεο της Guardian, για την ομορφιά «ναι καταλαβαίνω ότι είμαι όμορφη, αλλά το κατάλαβα μάλλον αργά», για την μητρότητα, για το πως η φήμη επηρεάζει την ζωή της και για το πως θα της ήταν δύσκολο να είναι «σε μια σχέση όπου ο άντρας θα ήταν το αφεντικό»

Gillian anderson 607

Ολα αυτά σκιτσάροντας σε ένα ipad το πορτρέτο της, το οποίο βλέποντάς τo αφού το τελειώσει, βρίσκει ότι κάπως της μοιάζει: «Είναι λίγο αρρενωπό, φέρνει λίγο στον Μπόουι, έχει λοιπόν κάτι από μένα».

Περιμένοντας να την δείτε ξανά στον ρόλο της Σκάλι στα «X-Files» που σύντομα επιστρέφουν, δείτε πιο κάτω το εξαιρετικό βίντεο της ηθοποιού που μοιάζει να βρίσκεται εδώ και μερικά χρόνια στην καλύτερη φάση της καριέρας της.


Διαβάστε ακόμη: